Καταψηφίστηκε από το 66,7% των παρισταμένων μετόχων της έκτακτης το αίτημα ανάκλησης του σημερινού Δ.Σ της Ελλάκτωρ, που προέκυψε από αίτημα της Greenhill. Κατά συνέπεια, καταψηφίστηκε και το παρελκόμενο θέμα αντικατάστασης του Δ.Σ

Υπενθυμίζουμε ότι η Greenhill έχει ενημερώσει ότι δεν θα εγκρίνει την πρόταση της ΑΜΚ 120,5 εκατ.ευρώ- αν δεν ανακληθεί η διοίκηση του ομίλου.

Εγκρίθηκε -στην εξ αναβολής έκτακτη Γ.Σ που πραγματοποιείται με απαρτία 81,98%- επί της αρχής η εκπρόθεσμη συμμετοχή 70 μετόχων της Eλλάκτωρ που αντιπροσωπεύουν συνολικά το 23,5431% του μετοχικού κεφαλαίου (στο οποίο περιλαμβάνεται και έμμεσο ποσοστό της Greenhill, που δεν είχε εμφανιστεί στην έκτακτη γ.σ. της 2ας Απριλίου).

Η Greenhill συμμετέχει με το σύνολο των δικαιωμάτων ψήφου που κατέχει, είτε άμεσα είτε έμμεσα (δηλαδή με 42.980.666 μετοχές). Πληρεξούσιοι της πλευράς των εφοπλιστών Δ. Μπάκου – Γ. Καϋμενάκη ορίστηκαν ήδη οι κ.κ. Ιάκωβος Βινιέρης, Αλέξανδρος Εξάρχου, Ιωάννης Ηρειώτης.

Στα σημαντικά θέματα προς συζήτηση

  • η πρόταση αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου κατά 120,5 εκατ. ευρώ (εκ μέρους των μετόχων της Reggeborgh Invest) και
  • η ανάκληση και αντικατάσταση του υφιστάμενου διοικητικού συμβουλίου με βάση το αίτημα της μετόχου Greenhill Investments Limited

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here