Τουρκία, Φλόριντα, Ελλάδα και Κύπρος είναι οι πιο δημοφιλείς προορισμοί για την επόμενη θερινή σεζόν του 2022 με βάση τις κρατήσεις της TUI για την επόμενη χρονιά.

Ο μεγαλύτερος ευρωπαϊκός οργανισμών ταξιδίων κάνει λόγο για έναν ενθαρρυντικό αριθμό κρατήσεων της τάξεως του 1,6 εκατομμυρίου για τη θερινή σεζόν του 2022 και όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, οι συνολικές κρατήσεις για το καλοκαίρι του 2022 είναι αυξημένες κατά +54% και η μέση τιμή είναι επίσης αυξημένη κατά +15% σε σύγκριση με το καλοκαίρι του 2019, την αντίστοιχη περίοδο.

Μπροστά στη νέα πραγματικότητα, ο Όμιλος TUI προχωρά σε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου κατά 1,1 δισεκατομμύρια ευρώ προκειμένου να ενισχύσει τον ισολογισμό του, καθώς τα ταξίδια αρχίζουν να ανακάμπτουν από τις επιπτώσεις της πανδημίας.

Για το Καλοκαίρι του 2022, η TUI έχει ήδη, 1,6 εκατομμύρια κρατήσεις. Βασισμένη σε αυτές τις ενδείξεις η TUI πιστεύει ότι ο όγκος των τουριστών το Καλοκαίρι του 2022 πιθανότατα να ανακάμψει κοντά στα επίπεδα του Καλοκαιριού του 2019.

  • “Η ζήτηση υπάρχει. Όπου αρθούν οι κυβερνητικοί ταξιδιωτικοί περιορισμοί, βιώνουμε αμέσως την ταχεία επιστροφή των τουριστικών δραστηριοτήτων και τις υψηλότερες κρατήσεις των πελατών για τα ταξίδια τους.
  • Στη Γερμανία και τις ευρωπαϊκές ηπειρωτικές αγορές, αυτή η εξέλιξη παρατηρείται όλο το Καλοκαίρι του 2021.
  • Στην Αγγλία, αυτό συνέβη έντονα μετά την άρση των προηγούμενων εκτεταμένων περιορισμών, τις τελευταίες εβδομάδες”

‘’Summer Holidays are back’’ λέει η TUI στους Βρετανούς

H TUI στρέφεται στους επενδυτές για να μειώσει τα κορωνοχρέη

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here