Γράφει η «ξενοδόχος»

Με μεγάλες εκπτώσεις ακόμη και για μέσα στον Αύγουστο καλεί η TUI τους Βρετανούς να κλείσουν τις διακοπές τους κυριολεκτικά στο …παρά πέντε με την Ελλάδα αλλά και την Κύπρο να βρίσκονται στην πρώτη γραμμή για προσφορές.

Μεγάλες εκπτώσεις ακόμη και πάνω από 50% για την περίοδο από τις 3 Αυγούστου προσφέρει ο μεγαλύτερος ευρωπαϊκός tour operator για all inclusive ξενοδοχεία που συνδέονται με τον όμιλο στη Ζάκυνθο, από τους πλέον δημοφιλείς προορισμούς για τους Βρετανούς, ενώ μικρότερες εκπτώσεις της τάξεως του 30%- 40%  και πάντα ανάλογα με τη διαθεσιμότητα και τον προορισμό ισχύουν για Κέρκυρα, Κώ, Ρόδο κ.α..

Η TUI UΚ έχει επανεκκινήσει τις πτήσεις της που είχαν ακυρωθεί όλο το προηγούμενο διάστημα ήδη από την περασμένη εβδομάδα, στις 23 Ιουλίου, αμέσως μετά την άρση των περιορισμών από τη βρετανική κυβέρνηση.  Ισπανία, Ελλάδα και Μαρόκο είναι στους προορισμούς που έχουν επανενταχθεί ήδη από την περασμένη εβδομάδα στα προγράμματα διακοπών της εταιρείας με την εταιρεία να καλεί ειδικά τους εμβολιασμένους Βρετανούς, για ‘’quarantine free’’ επιστροφή, δεδομένου ότι οι τελευταίοι δεν θα χρειάζεται να απομονώνονται με την επιστροφή τους στη Βρετανία, ενώ απαιτούνται 2 τεστ PCR αντί για τρία.

Εν μέσω περιορισμών, από 1/6 έως 14/7 οι αφίξεις από τη Βρετανία ξεπέρασαν τις 83 χιλιάδες, ενώ το ενδιαφέρον για διακοπές στην Ελλάδα από το Ηνωμένο Βασίλειο είναι δεδομένο και φαίνεται και από τα στοιχεία της Εθνικής Αρχής Συντονισμού Πτήσεων. Οι προγραμματισμένες πτήσεις από την Μεγάλη Βρετανία είναι αυξημένες κατά 53% σε σχέση με το 2020 για το διάστημα από τις 8 Ιουλίου έως τέλη Οκτωβρίου.

Μάλιστα, ο αριθμός πτήσεων υπερβαίνει κατά 6% ακόμα και τον αντίστοιχο του 2019, έστω κι αν το καθεστώς στα αεροδρόμια σε σχέση με τις αεροπορικές θέσεις είναι λόγω πανδημίας πιο χαλαρό.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here