Είμαστε μόνο 100.000 αλλά…

1

Του ΧΡΗΣΤΟΥ Ν. ΚΩΝΣΤΑ

Από τα μέσα του περσινού χρόνου μέχρι σήμερα, πρώτες μέρες Νοεμβρίου, περισσότεροι από 1.800.000 μοναδικοί αναγνώστες του www.banks.com.gr και περισσότερες από 2.769.000 προβολές σελίδων, μελέτησαν με προσοχή -όπως αποδεικνύουν οι αντιδράσεις τους- τα θέματα μας.

Κάθε μήνα, σταθερά, χωρίς υπερβολές και ανήθικες προσπάθειες τεχνικής διόγκωσης των αριθμών, περισσότεροι από 100.000 αναγνώστες προτιμούν το «Β» όχι μόνο για την οικονομική ενημέρωσή τους αλλά κυρίως για την ανάλυση, το βάθος και την πολύπλευρη διάσταση των σχολίων και παρατηρήσεων μας.

  • Ειδικά τον περασμένο Οκτώβριο, τα επίσημα έγκυρα και αδιαμφισβήτητα στοιχεία, δείχνουν ότι 150.000 αναγνώστες επέλεξαν χιλιάδες άρθρα της δημοσιογραφικής μας ομάδας δίνοντας 231.163 pageviews (σ.σ. ο συνολικός αριθμός των σελίδων που εμφανίστηκαν).

Στο «Β» δεν προσπαθούμε να εντυπωσιάσουμε με ευφάνταστους παραπλανητικούς τίτλους και πικάντικες λεπτομέρειες. Προσπαθούμε να προσφέρουμε Intelligence, not just news.

Επιλέξαμε να μείνουμε πιστοί στο αυστηρό δόγμα της πολύπλευρης οικονομικής και  επιχειρηματικής ενημέρωσης, αποφεύγοντας δημοφιλή θέματα «κοινωνικού ενδιαφέροντος» που σίγουρα προσφέρουν «θέαμα», «κάνουν κλικ», διασκεδάζουν αλλά δεν ενημερώνουν.

Επαγγελματίες της αγοράς, στελέχη επιχειρήσεων και χρηματοοικονομικών ομίλων, νομικοί, σύμβουλοι και απλοί εργαζόμενοι της καθημερινότητας, με ειλικρινές ενδιαφέρον για την πραγματική οικονομία, στηρίζουν καθημερινά την προσπάθεια της δημοσιογραφικής ομάδας της Ethos Media που εδώ και δεκαετίες αφήνει το αποτύπωμά της στην αγορά.

Στο «Banks», είμαστε υπερήφανοι για την διαδραστικότητα των κειμένων μας.

Οι αναγνώστες συμμετέχουν με την σκληρή κριτική τους, την επιβράβευση αλλά και την επιμελή μελέτη των κειμένων μας τα οποία διαρκώς συμπληρώνουν με νέες πληροφορίες.

Πρόκειται για ένα δυναμικό κοινό 100.000 και πλέον αναγνωστών, που έχουν εντάξει το www.banks.com.gr  στην καθημερινότητά τους ώστε να αποτελεί την υπ’ αριθμόν 1 επιλογή για την ενημέρωσή τους.

Προφανώς έχουμε θέσει νέους υψηλότερους στόχους.

  • Θέλουμε να μας διαβάζουν περισσότεροι. Θέλουμε να συμμετέχουμε στους οικονομικούς και επιχειρηματικούς προβληματισμούς της κοινωνίας μας.

Γνωρίζουμε τι συμβαίνει στην αγορά.

Σε πολλές περιπτώσεις κυριαρχούν τα fake news, οι υπερβολές και τα εμπαθή σχόλια. Παρουσιάζονται με πηχυαίους τίτλους οι fake επισκεψιμότητες και τα ακριβοπληρωμένα «like» στο Facebook.

  • Εμείς περιοριζόμαστε στα αξιόπιστα, μετρήσιμα και συγκεκριμένα ευρήματα του Google Analytics. Από τα επίσημα στοιχεία του Facebook προκύπτει η ποιοτική επισκεψιμότητα του «Β» σε συνδυασμό με το καθαρό και πολύ μεγάλο interaction (αλληλεπιδράσεις) των θεμάτων με το αναγνωστικό μας κοινό.

Πρέπει να βελτιωθούμε. Κι έχουμε περίπου 2 εκατομμύρια λόγους

 

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here