Ειδήσεις και χρήσιμα συμπεράσματα για το μέλλον της αυτοκίνησης και της οδικής ασφάλειας στη χώρα μας προσέφερε στους συμμετέχοντες, το 3rd Auto Forum, που πραγματοποιήθηκε στο Divani Apollon Palace & Thalasso, με τίτλο: «Η αυτοκίνηση σε σταυροδρόμι!». 

Το 3rd Auto Forum διοργανώθηκε από την Εthos Events σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς», το οικονομικό και επιχειρηματικό portal banks.com.gr και το περιοδικό ΧΡΗΜΑ, και τελούσε υπό την αιγίδα του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, του Συνδέσμου Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Αυτοκινήτων & Δικύκλων (ΣΕΑΑ), της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος, της Hellastron, του Ινστιτούτου Οδικής Ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς», του Πανελλήνιου Συνδέσμου Ιδιωτικών ΚΤΕΟ και του Συνδέσμου Ελλήνων Συγκοινωνιολόγων.

Τις εργασίες του συνεδρίου χαιρέτησε ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών κ. Κώστας Αχ. Καραμανλής, ο οποίος στην ομιλία του ανακοίνωσε τις πρωτοβουλίες της Κυβέρνησης για την αναβάθμιση των συγκοινωνιών και την ενίσχυση της οδικής ασφάλειας. 

Πριν την έναρξη του φόρουμ, ο κ. Καραμανλής μίλησε στην κάμερα του B: “Mε πολύ μεγάλη χαρά δέχτηκα να παρευρεθώ στο 3ο Auto Forum. Η νέα εποχή αποτελεί πρόκληση για την κυβέρνηση και τους ανθρώπους που ασχολούνται με την αυτοκίνηση, ώστε να περάσουμε ως χώρα στο επόμενο στάδιο, στην ηλεκτροκίνηση. Πρωτίστως όμως πρέπει να δώσουμε προτεραιότητα σε ζητήματα οδικής ασφάλειας, ένα θέμα ιδιαίτερης προτεραιότητας για τον πρωθυπουργό”.

Δείτε τη δήλωση:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here