Αναμενόμενη η έξοδος του Ferit Sahenk από τις ελληνικές μαρίνες. Αυτό το γνώριζε η αγορά, από την επομένη κιόλας μέρα, που εκχώρησε το ποσοστό που είχε στο Hilton στον Αχιλλέα Κωνσταντακόπουλο.
     Αυτό, που έψαχνε η επιχειρηματική πιάτσα ήταν η κατάληξη, ο αγοραστής με την πλευρά Κυριακούλη να έχει, όντως, επαφές με τον τουρκικό όμιλο για τις μαρίνες σε Ζέα, Λευκάδα και Κέρκυρα.
Οι συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών διήρκεσαν για αρκετό καιρό, χωρίς ωστόσο να τελεσφορήσουν, για να περάσει ένα διάστημα “σιγής ασυρμάτου”, μέχρι που την Πέμπτη εμφανίστηκε το γνωστό μας CVC Capital. Με ανάρτηση στην ιστοσελίδα του το fund γνωστοποίησε, πως μέσω του θυγατρικού CVC Fund VII συμφώνησε στην απόκτηση των μαρινών της Dogus/D- Marine σε Ελλάδα, Κροατία και ΗΑΕ.
  Εκ των πραγμάτων το CVC Capital καθίσταται- πλέον- συνεταίρος του Κυριακούλη (στις μαρίνες Ζέας, Κέρκυρας, Λευκάδας) αλλά και του Λάτση (δηλαδή της Lamda Development) στη μαρίνα Φλοίσβου. 
    Αυτές είναι, προσώρας οι εξελίξεις με τον Τούρκο να συνεχίζει την αποεπένδυση του από την χώρα μας.
    Πλέον, η συμμετοχή που έχει απομείνει για τον Ferit Sahenk, επί ελληνικού εδάφους, είναι αυτή στον Αστέρα Βουλιαγμένης με τα στοιχήματα για την αποχώρηση του και από αυτήν να δίνουν και να παίρνουν. Οχι για το αν θα αποχωρήσει (αυτό προεξοφλείται από την πλειονότητα όσων γνωρίζουν την κατάσταση) αλλά για το πότε θα γίνει.
     Το “Β” εδώ και πλέον του ενός έτους έχει αναφερθεί, με συχνά σχόλια του, στο τι παίζεται με την συγκεκριμένη συμμετοχή.
Που, όπως όλα δείχνουν είναι θέμα χρονισμού και συγκυρίας, με το όλο project του Αστέρα, των πολυτελών βιλών κ.λ.π να παρουσιάζει αρρυθμίες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here