Μια νέα εποχή έρχεται για τις μαρίνες Φλοίσβου, Ζέας, Λευκάδας και Γουνιών Κέρκυρας, καθώς η CVC Capital Partners μέσω του CVC Fund VII, εξαγόρασε τις δραστηριότητες της D-Marin σε Ελλάδα, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και Κροατία.

Στη συμφωνία ορίζεται ότι, η εκμετάλλευση των τεσσάρων αυτών μαρινών, καθώς και ακόμα τριών στην Κροατία και τεσσάρων στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, θα περάσει στα χέρια της CVC Capital Partners.

Σημειώνεται ότι μέχρι πρότινος η D-Marin, που εδράζει στην Κωνσταντινούπολη, εκμεταλλεύεται premium μαρίνες σε Ελλάδα, Κροατία, Μαυροβούνιο, Τουρκία και Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, υπό την «σκέπη» της Dogus.

Σε δηλώσεις του ο István Szőke της CVC Capital Partners, ανέφερε ότι πρόκειται για την πρώτη επένδυση της εταιρείας σε αυτόν τον τομέα, και κίνητρο για την επένδυση
αυτή ήταν η γεωγραφική διαφοροποίηση της D-Marin με premium μαρίνες της Μεσογείου και των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.

Από πλευράς D-Marin, o Burak Baykan δήλωσε, “χαιρόμαστε που εξασφαλίσαμε τη στήριξη της CVC, έναν μεγάλο παγκόσμιο επενδυτή, προκειμένου να επεκτείνουμε την D-Marin σε διεθνές επίπεδο και να πάμε στο επόμενο επίπεδο”.

Να σημειωθεί ότι η ολοκλήρωση της συμφωνίας υπόκειται στις σχετικές κυβερνητικές εγκρίσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here