Γράφει η «ξενοδόχος»

Χρόνια ολόκληρα μετρά η αντιδικία της Τεχνική Ολυμπιακή, από την πλευρά των ιδιοκτητών του Πόρτο Καρράς με τους χρονομισθωτές του συγκροτήματος, μετά την εμπλοκή που είχε δημιουργηθεί αφότου το ιστορικό συγκρότημα μεταβιβάστηκε από την Εθνική Τράπεζα στον όμιλο της οικογένειας Στέγγου.

  • Τώρα, με την υπ. αριθμ. 6325/2019 απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Αθηνών έγινε δεκτή έφεση 106 χρονομισθωτών κατά της «Πόρτο Καρράς Α.Ε.», εξαφανίσθηκε η πρωτόδικη υπέρ της «ΠΟΡΤΟ ΚΑΡΡΑΣ Α.Ε.» απόφαση και επιδικάσθηκε υπέρ των χρονομισθωτών ποσό συνολικά ανερχόμενο σε 1,6 εκατ. ευρώ.
  • Επί του ίδιου θέματος έχουν ήδη εκδοθεί υπέρ της «Πόρτο Καρράς Α.Ε.» τέσσερις άλλες εφετειακές αποφάσεις και μία σε βάρος της, με αντίδικους άλλους χρονομισθωτές. Ενόψει των ανωτέρω, το ζήτημα θα κριθεί τελικά ενώπιον του ανωτάτου δικαστηρίου.

Η δικαστική εμπλοκή θα πρέπει να ληφθεί υπόψη και από τους νέους ιδιοκτήτες, στο πλαίσιο των συζητήσεων που πραγματοποιούνται για τη μεταβίβαση  του συγκροτήματος. Από το μέτωπο πωλητών και αγοραστών τηρείται επί του παρόντος σιγή ιχθύος, ενώ ορισμένες πληροφορίες- φήμες που έχουν κάνει το γύρο της αγοράς, κάνουν λόγο για το ενδεχόμενο υπαναχώρησης του ομίλου Σαββίδη λόγω του τιμήματος που ζητεί η οικογένεια Στέγγου. Μέσα στα Χριστούγεννα πάντως, η συμφωνία, σε συνέχεια του προσυμφώνου αποκλειστικών διαπραγματεύσεων, είχε θεωρηθεί κλεισμένη και απόμεναν μόνο οι τελευταίες  λεπτομέρειες…

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here