Καθήκοντα Γενικής Διευθύντριας από την 1η Απριλίου 2023 ανέλαβε στην Edenred Ελλάδας η κα. Μαρία Βερούχη. O κ. Ιωάννης Κολοβός, ο οποίος κατείχε αυτή τη θέση για 27 συναπτά έτη, αποχωρεί από την εταιρεία ολοκληρώνοντας τον κύκλο της επαγγελματικής του σταδιοδρομίας.

Με σπουδές στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και κάτοχος MBA, η Μαρία Βερούχη διαθέτει μεγάλη εμπειρία και ουσιαστική γνώση της αγοράς, η οποία χτίστηκε μέσα από μια 20ετή πορεία σε θέσεις ευθύνης σε εταιρείες τεχνολογίας, όπως η Sun Microsystems και η Hewlett Packard στην οποία ασκούσε καθήκοντα Διευθύντριας Marketing και Trade. Το 2015, εντάχθηκε στo δυναμικό της  Εdenred Ελλάδας, όπου μέχρι και σήμερα διατηρούσε τον ρόλο της Διευθύντριας Marketing και Customer Experience.

Ο Ιωάννης Κολοβός εντάχθηκε στον όμιλο το 1996, ιδρύοντας το ελληνικό παράρτημα και θέτοντας τις βάσεις για την ανάπτυξη της αγοράς των εταιρικών παροχών  στη χώρα. Όλα αυτά τα χρόνια, ο κ. Κολοβός έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη και στη βιώσιμη ανάπτυξη της Edenred Ελλάδας, καθιερώνοντας την ως έναν ισχυρό ψηφιακό ηγέτη και μία εξαιρετικά κερδοφόρα εταιρεία.

Ο Ιωάννης Κολοβός, απερχόμενος Διευθύνων Σύμβουλος της Edenred Ελλάδας, δήλωσε σχετικά: «Η προσθήκη της Μαρίας Βερούχη στη διοικητική ομάδα της Edenred το 2015, αποτέλεσε ένα σημαντικό ορόσημο για την πορεία της εταιρείας και είμαι βέβαιος ότι θα συνεχίσει αυτό το έργο στα νέα της καθήκοντα. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συναδέλφους που συνεργαστήκαμε μέσα σε αυτά τα 27 χρόνια και συνέβαλαν στην επιτυχία της Edenred,  τους συνεργάτες μας αλλά κυρίως τους 7,500 και πλέον πελάτες μας για την εμπιστοσύνη τους».

Η Μαρία Βερούχη, Γενική Διευθύντρια της Edenred Ελλάδας, ανέφερε σχετικά: «Είναι τιμή μου που αναλαμβάνω τη θέση της Γενικής Διευθύντριας της Edenred Ελλάδας, μιας εταιρείας με μοναδική δυναμική και έναν μοναδικό σκοπό: να κάνουμε τον κόσμο της εργασίας, έναν καλύτερο κόσμο για όλους. Με πολύτιμα εφόδια την εμπειρία και τις ισχυρές αξίες που έχτισε ο κ. Κολοβός,  θα εργαστώ  μαζί με όλη την ομάδα των ταλαντούχων συναδέλφων, για την επίτευξη του κοινού μας στόχου: τη μεγιστοποίηση της αξίας που προσφέρουμε στους πελάτες μας, στους ανθρώπους τους, και στο δίκτυο των συνεργατών μας μέσα από καινοτόμες και βιώσιμες επιχειρηματικές λύσεις».