Διεθνή πιστοποίηση ποιότητας για τις υπηρεσίες που παρέχονται από το Κέντρο Εξυπηρέτησης Φορολογουμένων έλαβε η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ).

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωσή, στις 19 Ιανουαρίου 2019, δόθηκε στο Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας του Κέντρου Εξυπηρέτησης Φορολογουμένων της ΑΑΔΕ η (με αρ. ΣΔΠ 6752/19) πιστοποίηση από τον Φορέα Πιστοποίησης και Ελέγχου EQA HELLAS AE (ISO 9001:2015).

Η ΑΑΔΕ σημειώνει, στην ανακοίνωσή της, ότι το Κέντρο Εξυπηρέτησης Φορολογουμένων έχει σχεδιαστεί ώστε να συμβαδίζει με τις Αρχές της Διοίκησης Ποιότητας και με την καθημερινή λειτουργία του αποσκοπεί στην εξυπηρέτηση των φορολογουμένων, με την έγκυρη και έγκαιρη πληροφόρησή τους, αλλά και με την παροχή της αναγκαίας καθοδήγησης και υποστήριξης για την επίλυση των προβλημάτων τους.

«Η ΑΑΔΕ είναι δίπλα στον συνεπή φορολογούμενο και θα συνεχίσει τις δράσεις και τις ενέργειές της, για την ενίσχυση της φορολογικής συμμόρφωσης και τη διασφάλιση της αποτελεσματικής προστασίας του» τονίζεται στην ανακοίνωση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here