Πληροφορίες αναφέρουν πως η διαδικασία για την έγκριση του σχετικού φακέλου για την έκδοση εταιρικού ομολόγου της Capital Maritime & Trading Corp είναι στο τελικό στάδιο της, στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς.

Ο Ευάγγελος Μαρινάκης έχει αναγγείλει (από τις 6 Ιουλίου )μία νέα συμφωνία για την κατασκευή έως 6 νέων conteiner ships (ύψους 187 εκατ$) επεκτείνοντας το ναυπηγικό της πρόγραμμα.

Συνεπώς, εντός του 2021 , ο “κατάπλους” στην ελληνική αγορά εταιρικών ομολόγων, μετά τον απόλυτα επιτυχή της Costamare Participation (συμφερόντων Κωνσταντακόπουλου).

Σημειωτέον, πως η Costamare άντλησε 100 εκατ. με επιτόκιο 2,7% και υπερκάλυψη κατά 6,7 φορές που είναι και η μεγαλύτερη (σε απόλυτο μέγεθος) από οποιαδήποτε άλλη, στην σχετική αγορά.

Γεγονός, που καταδεικνύει την εμπιστοσύνη των αγορών στους Greeks του Shipping, προδικάζοντας ανάλογο αποτέλεσμα και για την Capital Maritime.

Η Costamare του Κ. Κωνσταντακόπουλου, τα 21 πλοία και τα 83 εκατ.

Από το evangelosmarinakis.com διαβάζουμε:

  • “Ο Ευάγγελος χάραξε γρήγορα μια επιτυχημένη πορεία στον κλάδο, ιδρύοντας τελικά την Capital Maritime & Trading Corp., μια εταιρεία που παρέμεινε πιστή στο θαλάσσιο γενεαλογικό γένος της οικογένειάς του.
  • Ο Ευάγγελος υπηρέτησε ως ιδρυτής και πρόεδρος της ναυτιλιακής εταιρείας Capital Product Partners LP, των οποίων οι μετοχές διαπραγματεύονται στο αμερικανικό χρηματιστήριο (Nasdaq: CPLP) και ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της εισηγμένης στο NYSE Crude Carriers Corp, μέχρι τη συγχώνευση της με την CPLP το 2011″
Πληροφορίες αναφέρουν, ότι στην αρμόδια υπηρεσία της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς έχει ήδη κατατεθεί, ακόμη ένας, φάκελος για έκδοση εταιρικού ομολόγου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here