Η Capital Product Partners L.P., η διεθνής ιδιοκτήτρια ποντοπόρων πλοίων υπό τον Β. Μαρινάκη, ανακοίνωσε σήμερα ότι παρέλαβε με επιτυχία το LNG Carrier«Axios II», στο πλαίσιο της συμφωνίας απόκτησης 11 LNG/C που συνήφθη στις 13 Νοεμβρίου 2023.
Η ναυτιλιακή παρέλαβε στις 2 Ιανουαρίου 2024 του LNG/C Axios II (174.000 cbm, MEGA LNG/C, κατασκευασμένο στην Hyundai Heavy Industries Co., Ltd.).αύλωση ενός έτους με ναύλωση συνδεδεμένη με την αγορά, την οποία θα ακολουθήσει μια επταετής ναύλωση bareboat με την Bonny Gas Transport Limited, η οποία διατηρεί τη δυνατότητα παράτασης για άλλα τρία χρόνια.

Η απόκτηση του πλοίου χρηματοδοτήθηκε με μετρητά από τον ισολογισμό, μια νέα διευκόλυνση δανείου υψηλής εξασφάλισης από την ING Bank N.V. για ποσό 190,0 εκατομμυρίων δολαρίων καταβλητέο σε 28 ισόποσες τριμηνιαίες δόσεις των 2,5 εκατομμυρίων δολαρίων, επιπλέον της πληρωμής με ρήτρα 120,0 εκατομμυρίων δολαρίων που καταβάλλονται μαζί με την τελευταία τριμηνιαία δόση τον Δεκέμβριο του 2030 και την καταβολή 92,6 εκατομμυρίων δολαρίων της τιμής αγοράς, σύμφωνα με τη σύμβαση πίστωσης του πωλητή που περιλαμβάνεται στη συμφωνία Umbrella, η οποία λήγει στις 30 Ιουνίου 2027.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ