Η «Οργανισμός Λιμένος Θεσσαλονίκης Α.Ε.» ανακοίνωσε σήμερα ότι o κ. Davidyan Arthur του Eduard, ορίστηκε από 11.09.2018, ως Γενικός Διευθυντής Επενδύσεων.

Ως Γενικός Διευθυντής Επενδύσεων θα έχει την εποπτεία όλων των απαιτούμενων ενεργειών για την υλοποίηση των Επενδυτικών Σχεδίων της Εταιρείας καθώς και των Υποχρεωτικών Επενδύσεων, έτσι όπως αυτές προσδιορίζονται από τη Σύμβαση που έχει συναφθεί μεταξύ του Ελληνικού Δημοσίου και της Ο.Λ.Θ. Α.Ε. αναφέρει η εταιρεία σε σχετική ανακοίνωση.

Από την εποχή της πλειοδοσίας τηλεοπτικών αδειών

Ποιος είναι όμως ο Davidyan Arthur; Πηγές από τη Βόρεια Ελλάδα, χαρακτηρίζουν τον Αρμένιο ως άνθρωπο της απολύτου εμπιστοσύνης του κ. Σαββίδη.

Ο Αρμένιος στην καταγωγή, αλλά γεννημένος στο Ροστόφ, συνεργάτης του Ιβάν Σαββίδη  είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης και ήρθε στην Ελλάδα από τη Ρωσία το καλοκαίρι του 2014  αναλαμβάνοντας “Investment and Business Development Advisor for South Eastern Europe” στον όμιλο Agrocom του Ιβάν Σαββίδη.

Παρέα με τον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Ασχολείται με κάθε επενδυτική κίνηση του Ιβάν Σαββίδη στη χώρα μας και ήταν αυτός που πριν λίγο καιρό είχε ανακοινώσει ότι ο ποντιακής καταγωγής επιχειρηματίας έχει πλάνο επενδύσεων 250 εκατ. ευρώ στη Βόρεια Ελλάδα για τα επόμενα χρόνια . Έχει μηδενική σχέση με το αγωνιστικό κομμάτι του ΠΑΟΚ και το όνομά του δεν έχει εμπλακεί ποτέ σε διαπραγματεύσεις για την απόκτηση ποδοσφαιριστών. Πάντως, έχει γίνει πολλές φορές συνδετικός κρίκος μεταξύ των στελεχών της ΚΑΕ ΠΑΟΚ και του Ιβάν Σαββίδη και βοήθησε στο να υπάρχει οικονομική στήριξη από τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ για να καλύπτει η ομάδα μπάσκετ τις οφειλές της στην εφορία και το ΙΚΑ.

Έτσι παρουσιάζει το cv του στο LinkedIn

 

Στενοί συνεργάτες του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ μιλούν για ένα κοφτερό μυαλό και ένα άκρως καταρτισμένο στέλεχος στα οικονομικά, που έχει βοηθήσει πολύ με τις εισηγήσεις του στην  ανάπτυξη της εταιρίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here