Προσπάθεια να κρατηθεί κοντά στις 800 μονάδες δίνει το Χρηματιστήριο των Αθηνών, προσπαθώντας να μειώσει τις απώλειες του από τη χθεσινή συνεδρίαση.

Ειδικότερα, ο Γενικός Δείκτης καταγράφει απώλειες 0,07% στις 798,85 μονάδες, ενώ ο τζίρος είναι στα 5,8 εκατ. ευρώ και ο όγκος στα 5,2 εκατ. τεμάχια. Απώλειες 0,17% καταγράφει και ο FTSE 25, στις 2.099,78 μονάδες, ενώ ο τραπεζικός δείκτης σημειώνει πτώση 0,80% στις 938,35 μονάδες.

Στο ταμπλό τώρα, εκτός του -6,29% της Folli Follie, απώλειες της τάξεως του 1,68% καταγράφει η Alpha Bank και 1,15% η μετοχή του Τιτάνα. Ήπια πτωτικά κινούνται οι Jumbo, ΟΠΑΠ, Τέρνα Ενεργειακή, Eurobank και Motor Oil.

Στο επίκεντρο παραμένει η μετοχή της Folli Follie, αλλά και η συμπεριφορά των τραπεζικών μετοχών μετά το χθεσινό -4%.

Από την άλλη, η Grivalia κερδίζει 2,11%, ενώ άνω του 1% είναι τα κέρδη σε Ελληνικά Πετρέλαια, ΔΕΗ, Μυτιληναίο και Aegean. Ήπια πτωτικά κινούνται οι Λάμδα, Βιοχαλκο, ΕΧΑΕ, Σαράντης, ΕΕΕ, ΟΛΠ, ΕΥΔΑΠ, Πειραιώς και Εθνική, ενώ χωρίς μεταβολή είναι οι ΓΕΚ Τέρνα, ΟΤΕ και ΑΔΜΗΕ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι παρά τις έντονες πτωτικές τάσεις στη χθεσινή συνεδρίαση, ειδικά στον τραπεζικό κλάδο, οι κινήσεις ανοδικής αντίδρασης σήμερα στο ΧΑ εμφανίζονται αδύναμες, ενώ η μεταβλητότητα είναι εμφανής σχεδόν στο σύνολο των τίτλων.

Εγγραφείτε δωρεάν στο καθημερινό newsletter του banks.com.gr

Δέχομαι να αποθηκευθεί το e-mail μου στο σύστημα αποστολής newsletter.
Δεν μοιραζόμαστε ή πουλάμε σε τρίτους τα προσωπικά σας δεδομένα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here