Για την εταιρεία και την πορεία της μετοχής παράπονα δεν πρέπει να έχετε.
Με σειρά…ψιθύρων παρακολουθούμε εκ του σύνεγγυς τις εξελίξεις στα επιχειρηματικά και μετοχικά της κατασκευαστικής,θυμίζοντας σας, πως-μεταξύ άλλων- από τις 13 Ιουνίου προειδοποιούσα πως μια νέα ΑΒΑΞ αναγεννάται από την στάχτη των προβλημάτων της J&P. Και ακριβώς σε αυτή την…λεπτομέρεια είναι όλη η ουσία της θεαματικής ανάκαμψης στο χρηματιστηριακό ταμπλό.
    Και πάλι πάνω χθες, με +6,33% στα 0,84 ευρώ,με συναλλαγές 318.804 μετοχών, αξίας 262.950 ευρώ. Αποτίμηση, πλέον, στα 65,23 εκατ.€, και απόδοση +122,52% από την αρχή του έτους.
   Είναι σαφές, πως ο βασικός μέτοχος της εταιρείας αφ΄ ενός εντάσσει στο χαρτοφυλάκιο της εταιρείας θυγατρικές της πρώην J&P με υγιή μεγέθη και σημαντικό χαρτοφυλάκιο έργων σε Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και την ευρύτερη περιοχή, ποντάρει στην επένδυση στην Κύπρο και προσβλέπει και σε νέες αγορές, νέα έργα.
   Και μία λεπτομέρεια: με ποσοστό 41,59% ο Χρήστος Ιωάννου, έναντι 11,72% του Κωνσταντίνου Μιτζάλη και 5,15% του Κωνσταντίνου Κουβαρά σχεδιάζει να γίνει ακόμη πιο…βασικός μέτοχος στην νέα ΑΒΑΞ.
Άλλωστε η πλευρά Ιωάννου είναι και η μόνη που εισφέρει με “ζεστό χρήμα” στην εταιρεία.
    Εξελίξεις, μάλλον λίαν συντόμως, με το που θα υπερβεί τα 70 εκατ. € της εισηγμένης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here