Προορισμό Σαββατοκύριακου βλέπουν την Αθήνα, οι Βρετανοί με τον υπ’ αριθμόν δύο tour operator στο Ηνωμένο Βασίλειο να προσθέτει για πρώτη φορά, έστω κι από το 2022 την ελληνική πρωτεύουσα στο πρόγραμμά του.

Σύμφωνα με τον Steve Heapy, CEO των Jet2.com και Jet2holidays,

  • «υπάρχει μεγάλη ζήτηση από τους πελάτες μας για πτήσεις και city breaks προς την Αθήνα και πιστεύουμε ότι θα έχουμε μια ιδιαίτερα επιτυχημένη παρουσία».

Jet2.com και  Jet2CityBreaks ξεκινούν πτήσεις και city breaks για πρώτη φορά προς την Αθήνα από το καλοκαίρι 2022 από τρεις από τις βάσεις της εταιρείας στο Ηνωμένο Βασίλειο. Ηδη μάλιστα, πτήσεις και city breaks προς την  Αθήνα  είναι από τώρα προς πώληση στα Jet2.com και Jet2CityBreaks με αφετηρία το Μπέρμιγχαμ (αποκλειστικό δρομολόγιο), Μάντσεστερ και Λονδίνο Στάνστεντ, με δύο εβδομαδιαίες πτήσεις από κάθε βάση, από τον Απρίλιο 2022 έως το τέλος Οκτωβρίου.

Η Jet2CityBreaks προσφέρει μια επιλογή από ξενοδοχεία κατηγορίας 3-5* στην πόλη της Αθήνας σε συνοικίες όπως το Κουκάκι, το Μοναστηράκι και η Πλάκα.

Τοποθεσίες με εύκολη πρόσβαση στα καλύτερα αξιοθέατα, είτε είναι η αγορά στο Μοναστηράκι, η βραδινή διασκέδαση στου Ψυρρή, η “παλιά πόλη” στην Πλάκα,  η “παγκόσμιαΑκρόπολη, ή η περιοχή του Συντάγματος.

Η έναρξη πτήσεων και city breaks προς την Αθήνα αφενός είναι μια άμεση ανταπόκριση στη ζήτηση εκ μέρους των Βρετανών παραθεριστών, αλλά παράλληλα προσφέρει και στο ελληνικό κοινό εξαιρετική πρόσβαση στο Λονδίνο, στην πόλη του Μάντσεστερ και στη Βορειοδυτική Αγγλία, καθώς επίσης και στο Μπέρμιγχαμ και την περιοχή των Μίντλαντς.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here