Σήμερα στην Astarte εορτάζεται η Διεθνής Ημέρα Δασών του ΟΗΕ.

Η αειφόρος διαχείριση των παγκόσμιων δασών είναι ζωτικής σημασίας για την αντιμετώπιση των κλιματικών αλλαγών και των κρίσεων της βιοποικιλότητας, την παραγωγή αγαθών και υπηρεσιών για βιώσιμη ανάπτυξη και την προώθηση της οικονομικής δραστηριότητας που δημιουργεί θέσεις εργασίας και βελτιώνει τις ζωές.

Όλη η ομάδα της Astarte υποστηρίζει αυτήν την αποστολή μέσω του SA Impact Forestry Fund (SAIFF), της επενδυτικής πλατφόρμας, αφιερωμένης στη βιώσιμη δασοκομία.

Mε focus στη Νότια Αμερική, το SAIFF συμβάλλει στη δέσμευση άνθρακα μέσω του μετασχηματισμού γης χαμηλής χρήσης σε νέα δασικά assets, σε μια περιοχή με ένα από τα υψηλότερα ποσοστά αποψίλωσης σε παγκόσμιο επίπεδο, ενώ συμβάλλει στην ανάπτυξη υποδομών και τη δημιουργία απασχόλησης σε μία “μειονεκτική” περιοχή.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε τους παρακάτω συνδέσμους για να μάθετε περισσότερα σχετικά με την Διεθνή Ημέρα των Δασών 2021 και το SAIFF ή ρίξτε μια ματιά στη “λευκή βίβλο” της Astarte που εστιάζει στον ρόλο των δασών προς μια καθαρά μηδενική οικονομία.

ΑνακηρΥχθηκε το 2012 απΟ τη ΓενικΗ ΣυνΕλευση των ΗνωμΕνων ΕθνΩν (Ο.Η.Ε.) ως «ΔιεθνΗς ημΕρα ΔασΩν» για να ευαισθητοποιΗσει τον κΟσμο για τη σημασΙα των δασΩν

Δείτε επίσης:

Astarte Capital Partners και SilviPar AB ιδρύουν fund για τη βιωσιμότητα των δασών

To Pacific Current Group εμπιστεύεται και επενδύει στην Astarte

Η Astarte επεκτείνεται στο Hνωμένο Βασίλειο με το Yoo Capital Fund II

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here