Δεν χρειάστηκε να περάσουν και πολλές συνεδριάσεις από τότε που σας ενημέρωσα για την είσοδο του Θεόδωρου Φέσσα στα φωτοβολταικά και ήδη στο Χρηματιστηριακό ταμπλό καταγράφηκαν τα πρώτα…σκιρτήματα των μετοχών, συμφερόντων του επιχειρηματία και προέδρου του ΣΕΒ.
Θέμα χρόνου ήταν για τους χρηματιστές, που παρακολουθούν το πως κινείται επιχειρηματικά αλλά και χρηματιστηριακά ο Θεόδωρος Φέσσας και οι πιο τολμηροί είχαν αρχίσει να λαβαίνουν θέσεις στο χαρτί το τελευταίο διάστημα.
Στην χθεσινή συνεδρίαση το  +6,18% στα 13,75 ευρώ ήταν μία τελευταία ειδοποίηση προς τους fans της εισηγμένης. Εγινε με λιγοστά κομμάτια 740. Ούτε 10.000 ευρώ δεν κόστισε η κίνηση αποδείχθηκε ωστόσο ικανή, για να ενισχυθεί η χρηματιστηριακή αξία στα 163,81 εκατ. ευρώ.
Ομως για την αγορά ένα ερώτημα είναι τι θα κάνει ο βασικός μέτοχος με την τιμή της μετοχής. Δεδομένου ότι η τρέχουσα τιμή, σε απόλυτο αριθμό είναι από τις…ακριβές συνεκτιμώντας το πλήθος των εισηγμένων (11.913.632 ) και της σύνθεσης του μετοχικού κεφαλαίου (o Θ. Φέσσας έχει το 50,17% και η Ευτυχία Κουτσουρέλη το 24,71%). Οι ίδιοι συμμετέχουν με 51,29% και 25,23% αντίστοιχα στην άλλη εισηγμένη του ομίλου BriQ Properties.
Πάντως η ουσία είναι, πως  η αγορά περιμένει κινήσεις από τον βασικό μέτοχο, που θα καταστήσουν πιο…ευέλικτη την Quest.    

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here