Γράφει η «ξενοδόχος»

Για πλήρες τουριστικό come-back της Ελλάδας ήδη από το 2021, που σηματοδότησε ουσιαστικά και τη δεύτερη χρονιά Covid 19 κάνει ο λόγο ο διευθύνων σύμβουλος του ομίλου Sani/Ikos Ανδρέας Ανδρεάδης. Η άποψη του οποίου μάλιστα έχει διπλή αξία λόγω και της θέσης του ως επιτίμου προέδρου του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων.

Α. Ανδρεάδης: «Τα δύο εμβληματικότερα πρώην Club Med στη Μεσόγειο στην ομπρέλα της Ikos»  

Ο κ. Ανδρεάδης λοιπόν επαναλαμβάνει την εκτίμηση που είχε κάνει επίσης ο ίδιος πρίν από λίγες εβδομάδες για έσοδα πολύ υψηλότερα τελικά του αναμενομένου φέτος – ο κλάδος έχει επισημάνει ότι το 50% του 2019 θα θεωρηθεί τη δεύτερη σεζόν της πανδημίας ως λίαν καλή επίδοση για τον ελληνικό τουρισμό.

  • «Εκτιμώ επιβεβαίωση του σεναρίου για τουριστικά έσοδα για το 2021 κοντά στα 2/3 του 2019 με μέσο έσοδο ανά επισκέπτη αυξημένο κατά 20%».

Ο πρώην πρόεδρος του ΣΕΤΕ, αν και χαρακτηρίστηκε αισιόδοξος ακόμη και μέσα στον κλάδο του, κάνει λόγο τώρα ξανά για τουριστικές εισπράξεις από τις αφίξεις εξωτερικού κοντά στα 12  δις. ευρώ, προσθέτοντας μάλιστα ότι τα έσοδα για την περίοδο Αυγούστου- Οκτωβρίου θα είναι όσα και το 2019.

Ο ίδιος βλέπει επίσης και τις πρώτες προκρατήσεις από την Αγγλία για τη σεζόν του 2022, επισημαίνοντας ότι αυτές

«είναι εξαιρετικές. Το πλήρες τουριστικό come-back της χώρας είναι πλέον ορατό»,

δηλώνει χαρακτηριστικά ο CEO του ομίλου Sani Ikos, ο οποίος, παρεπιπτόντως συνεχίζει με αμείωτους ρυθμούς και την επενδυτική του δραστηριότητα εντός κι εκτός Ελλάδος.

Ανδρέας Ανδρεάδης: Τα 14 αεροδρόμια που αλλάζουν το μέλλον του Τουρισμού μας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here