Ανακοίνωση για το πρόσφατο περιστατικό πειρατείας στο πλοιο Agisilaos εξέδωσε η Diamond S η οποία ενημερώνει ότι η διαχείριση και το πλήρωμα του πλοίου γίνεται από την Capital Ship Management Corp. («Capital») του Βαγγέλη Μαρινάκη.

To “agisilaos”

Σύμφωνα με την ανακοίνωση:

Η Diamond S Shipping Inc. ενημερώθηκε μέσω αναφοράς για περιστατικό που αφορούσε απαγωγή σε ένα από τα πλοία δεξαμενόπλοιών της, το Agisilaos, καθώς πλησίαζε το λιμάνι της Λομέ στο Τόγκο στις 29 Νοεμβρίου 2020. Η διαχείριση και το πλήρωμα του πλοίου γίνεται από την Capital Ship Management Corp. («Capital») που ενημέρωσε τη Diamond S για την απαγωγή τεσσάρων μελών του πληρώματος.

Η Εταιρεία επιβεβαιώνει ότι υπήρχαν 22 ναυτικοί κατά τη διάρκεια της επίθεσης. Δεν έχουν αναφερθεί τραυματισμοί αυτήν τη στιγμή. Όλες οι αρμόδιες αρχές έχουν ενημερωθεί και το Diamond S υποστηρίζει πλήρως την Capital καθώς αντιμετωπίζουν αυτή την κατάσταση.Η Diamond S δεν θα σχολιάσει περαιτέρω αυτά τα επιχειρησιακά ζητήματα για να αποφύγει ενδεχομένως να θέσει σε κίνδυνο την ασφάλεια των μελών του πληρώματος ή να παρατείνει την παραμονή τους σε αιχμαλωσία.

Διαβάστε επίσης:

Πειρατεία σε πλοίο της Capital του Βαγγέλη Μαρινάκη

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here