Γράφει η «ξενοδόχος»

Θα αποκτήσει άραγε το Κολωνάκι και ειδικά η ακριβή οδός Βουκουρεστίου, ένα ακόμη ξενοδοχείο;

Πάντως, το διατηρητέο στολίδι -στον αριθμό 33 – το οποίο μάλιστα κατά το ένδοξο παρελθόν στέγαζε μία από τις κεντρικές μπουτίκ του επιχειρηματία Λάκη Γαβαλά, μπορεί να μετασκευαστεί σε ξενοδοχείο και αυτή είναι και μία από τις προτεινόμενες χρήσεις αξιοποίησης για το ακίνητο, όπου έχει αναρτηθεί τώρα πωλητήριο.

  • Το τριώροφο των 766 τετραγωνικών μέτρων έχει περάσει εδώ κι ένα χρόνο στην ιδιοκτησία της Alpha Bank, η οποία λόγω των δανείων του επιχειρηματία είχε εκκινήσει τις διαδικασίες του ‘’σφυριού’’.

Η τράπεζα αγόρασε τον Ιανουάριο του 2019, με τιμή λίγο πάνω από τα 2 εκατ. ευρώ, το ακίνητο, το οποίο τώρα πουλάει, σε μία περίοδο όπου η ζήτηση για τέτοιου είδους ακίνητα στο κέντρο της Αθήνας είναι μεγάλη.

Μάλιστα τις επόμενες ημέρες η Alpha Διαχείρισης Ακινήτων και Επενδύσεων Α.Ε., η οποία πραγματοποιεί και τον σχετικό διαγωνισμό για την πώληση του διατηρητέου, με σύμβουλο την Delfi Partners & Co, πραγματοποιεί και ‘’open day’’ για να δούν οι ενδιαφερόμενοι το ακίνητο.

  • «Οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να περιηγηθούν στους χώρους του ακινήτου επιφανείας 766 τ. μ. και να ενημερωθούν για τη διαδικασία του διαγωνισμού που πρόκειται να διεξαχθεί για τη διάθεση του ακινήτου».

Το εν λόγω ακίνητο μπορεί να στεγάσει χώρους γραφείου, χώρους ξενοδοχειακής χρήσης, εμπορικών καταστημάτων, εκθέσεων ή κατοικίας, σύμφωνα με την  πολεοδομική νομοθεσία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here