Γαμήλιος τουρισμός και κινηματογραφικές παραγωγές είναι, μεταξύ άλλων, στο «μενού» των επαφών που έχει ο Υπουργός Χάρης Θεοχάρης από χθές, στο ταξίδι του στην Ινδία, σε μία αγορά από τις πλέον ανερχόμενες για τον διεθνή τουρισμό.

Στη διεθνή έκθεση OTM, στο ελληνικό περίπτερό ενημερώθηκαν wedding tour operators για τους ιδανικούς γαμήλιους προορισμούς για τη χώρα μας, ενώ σειρά επαφών πραγματοποιούνται με ανθρώπους του τουριστικού κλάδου της Ινδίας, μεταξύ των ο οποίων ο Υπουργός Τουρισμού της Ινδίας, κ. Πραλάντ Σινγκ Πατέλ (Prahlad Singh Patel).

Η Outbound Travel Market επικεντρώνεται στο εξερχόμενο ταξίδι και περιλαμβάνει travel trade buyers και επαγγελματίες από διάφορα μέρη του κόσμου, περισσότερους από 1.300 εκθέτες από 60 διαφορετικές χώρες και πάνω από 14.000 buyers.

Το «παρών» δίνει η Ελλάδα και στο Bollywood, όπου πραγματοποιούνται οι μεγάλες ινδικές κινηματογραφικές παραγωγές.

H Ινδία έχει μια τεράστια κινηματογραφική βιομηχανία που ήδη πραγματοποιεί γυρίσματα στη χώρα μας, τόσο για μουσικά video clip, όσο και για σκηνές δημοφιλών σήριαλ ,που ήδη προβάλλονται ή πρόκειται να προβληθούν στην ινδική τηλεόραση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here