Μία από τις 37 μετοχές με θετικό πρόσημο, η μετοχή του Κυριακούλη, σε μία συνεδρίαση όπου υπερίσχυσαν οι πωλητές (71 μετοχές με απώλειες) και το ο Γενικός Δείκτης υποχώρησε κατά -0,82% στις 903,47 μονάδες.
    Ζωηρό το ενδιαφέρον της διοίκησης για τον τομέα διαχείρισης λιμένων-μαρινών, με εκπεφρασμένη την θέση της, δια του προέδρου της εισηγμένης, Θεοφάνη Κυριακούλη, στην γενική συνέλευση στα τέλη Ιουλίου 2019.
  • “Όλοι οι διαγωνισμοί που τυχόν θα προκηρυχθούν μας ενδιαφέρουν, αρκεί να διαπιστώσουμε πως οι όροι διαχείρισης/λειτουργίας θα είναι επ΄ ωφελεία της εταιρείας και των μετόχων της…”, ήταν τα χαρακτηριστικά λόγια που σηματοδοτούσαν τη συνέχεια.

Το φλερτ με την Dogus και τον Ferit Sahenk, για να επανακτήσει τα ποσοστά που προηγούμενα είχε παραχωρήσει μπορεί να μην προχώρησε, καν, σε αρραβώνα.

Ωστόσο ήρθε αργότερα η απόκτηση του 100% της Μαρίνας Καλαμάτας Τουριστική, και τώρα η διεκδίκηση της Μαρίνας Ιτέας.
Παράλληλα, ο αντιπρόεδρος της εταιρείας, Σπύρος Κυριακούλης σε συνέντευξη του (στην εφημερίδα Deal News) εμφανίζεται θετικός στην προοπτική εισόδου θεσμικών επενδυτών ή στρατηγικής συνεργασίας με εταιρεία του κλάδου.
  •  Άραγε, προς ποια εταιρεία του κλάδου να απευθύνεται ο Σπύρος Κυριακούλης, όταν στην σχετική αγορά γίνεται λόγος για συμφωνία κυρίων με την Lamda Development προκειμένου αφ΄ ενός να αποφευχθεί ενδεχόμενη απρόσκλητη είσοδος στον κλάδο αφ΄ ετέρου να μην υπάρξουν προσφορές σε παράλογες τιμές;
Σας έλεγα πρόσφατα και με αφορμή την σχετική ημερίδα της ΕΕΜ, στο Αμαλία, πως με την αποχώρηση από τον χώρο του Folli Follie Group και της Dogus διαμορφώνεται πιο ευνοικό περιβάλλον για τους εισηγμένους του κλάδου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here