Ο γενικός διευθυντής του ΣΕΒ, Άκης Σκέρτσος, προειδοποίησε για τους παράγοντες κινδύνου και ανατροπής της πορείας οικονομικής ανάκαμψης της χώρας, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «News247».

Ο κ. Σκέρτσος εξήγησε πως η Ελλάδα καλείται να πορευθεί με προσοχή και προσήλωση στο στόχο της βιώσιμης ανάπτυξης, αποφεύγοντας τους κινδύνους που δημιουργούνται στο προσεχές διάστημα. Μεταξύ άλλων εστίασε συγκεκριμένα στις αθρόες προεκλογικές παροχές, στις επικείμενες δικαστικές αποφάσεις για τις συντάξεις και το νόμο Κατρούγκαλου που μπορούν δυνητικά να εκτροχιάσουν τον προϋπολογισμό καθώς και τη φοροδοτική κόπωση ως αποτέλεσμα της υπερφορολόγησης της οικονομίας.

Επείγει να δοθεί αποκλειστική προτεραιότητα και έμφαση στην αντιμετώπιση των επίμονων διαρθρωτικών προβλημάτων που αφορούν στο επιχειρηματικό περιβάλλον, ώστε να διαμορφωθεί μια πιο πειστική επενδυτική πρόταση προς τους διεθνείς και τους εγχώριους επενδυτές, που διαχειρίζονται υψηλή ρευστότητα αλλά εμφανίζονται διστακτικοί να επενδύσουν στη χώρα μας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here