Με απώλειες -0,75% στα 5,32 ευρώ, σε μία συνεδρίαση που ο Γενικός Δείκτης διόρθωσε -1,14% και –3,07% ο τραπεζικός.
Εδώ και χρόνια, μετοχή και εταιρεία ΚΡΙ ΚΡΙ ακολουθούν σταθερά ανοδική πορεία, με το…αγριοκάτσικο να σκαρφαλώνει, ξεπερνώντας τα εμπόδια σε καιρούς χαλεπούς για οικονομία και χρηματιστήριο.
Τα αποτελέσματα, που ανακοίνωσε, στην γραμμή της συνεχούς ενίσχυσης κύκλου εργασιών, EBITDA, καθαρής κερδοφορίας, σχέσης ιδίων κεφαλαίων/υποχρεώσεις κ.λ.π καταδεικνύουν μία απόλυτα υγιή εταιρεία.
Στα 12,45 εκατ. € τα κέρδη,  +19% η αύξηση των εσόδων, στο 9μηνο.
Η διοίκηση, υπό τον νουνεχή Παναγιώτη Τσινάβο, επεξεργάζεται εδώ και μήνες εναλλακτικά αμυντικά σενάρια για ένα ενδεχόμενο BREXIT 
(περιμένοντας την προσεχή Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου τις εκλογές στο Ηνωμένο Βασίλειο με τον Μπόρις Τζόνσον 10 έως 12 ποσοστιαίες μονάδες μπροστά από τους Εργατικούς).
Η βρετανική αγορά, απορροφά το 18% των πωλήσεων της ΚΡΙ ΚΡΙ.
Συστηματικά επεκτείνεται σε νέες αγορές (Σουηδία, Βέλγιο, Ολλανδία) ισχυροποιείται στην Ιταλία (δεύτερη μεγαλύτερη αγορά, μετά την Αγγλία) ενώ είναι, σταθερά, ανοιχτός σε στρατηγική συνεργασία.
  Στα 175,91 εκατ.€ η χρηματιστηριακή αξία της εισηγμένης, στα 5,78 ευρώ η ιστορικά υψηλή τιμή για τη μετοχή, από την συνεδρίαση της 8ης Ιουλίου 2Ο19.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here