Εάν η συγκεκριμένη πληροφορία επιβεβαιωθεί δεν αποκλείεται να δούμε ενδιαφέρουσες μετοχικές εξελίξεις σε μία από τις εταιρείες…κόσμημα όχι μόνο για το χρηματιστήριο αλλά ευρύτερα για το εγχώριο επιχειρείν.
    Χρηματιστηριακά; από τις σταθερές, πάγιες θα έλεγα επιλογές της στήλης, καθώς η μετοχή ακολουθεί παράλληλα με την πορεία της μακεδονικής εταιρείας ανοδική τροχιά. Από τις δύσκολες χρονιές του 2014 και 2015 (λόγω της πυρκαγιάς τον Δεκέμβριο του 2013) ο Παναγιώτης Τσινάβος και τα μέλη της οικογένειας κατέβαλαν μεγάλες προσπάθειες προκειμένου να βγει ακόμη πιο δυνατή η ΚΡΙ ΚΡΙ.
Και πέτυχε/αν , καθώς ο βασικός μέτοχος είναι από εκείνους τους λίγους που έχουν ως δόγμα:  περισσότερο ταμείο/ίδια κεφάλαια από υποχρεώσεις. 
    Μία πρόχειρη ματιά “δείχνει” πωλήσεις 94,23 εκατ.€ (το 2018) για το 2019 θεωρείται άνετη η υπέρβαση των 100 εκατ. € με “βλέψεις” για κύκλο εργασιών στα 110 ενδεχομένως και στα 120 εκατ. ευρώ. EBITDA στα 20 εκατ. € , τα μετά φόρων κέρδη υπολογίζεται πως θα διαμορφωθούν στα 12 με 13 εκατ. ευρώ.
  • Ταμείο/ίδια κεφάλαια και πάλι πλεονασματικά σε σχέση με τον τραπεζικό δανεισμό/υποχρεώσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here