Δεν μπορώ να μην ευλογήσω τα…γένια της στήλης και για την περίπτωση του ΚΡΙ ΚΡΙ. Νέα ανοδική αντίδραση χθες Δευτέρα για τη μετοχή στα 5,30 ευρώ που είναι και νέο all year high. 
Το αγριοκάτσικο “βλέπει υψηλότερα” (στις 21 Μαρτίου) προϊδεάζοντας για τα αλλεπάλληλα υψηλά του ΚΡΙ ΚΡΙ, που θα ακολουθούσαν καθώς η στόχευση του επιχειρηματία και βασικού μετόχου είναι ξεκάθαροι και εγκαίρως παρουσιασμένοι από την Ένωση Θεσμικών μέχρι το τελευταίο Road Show του 2ου ATHEX Mid Caps που διοργάνωσε η ΕΧΑΕ. 
Ο Παναγιώτης Τσινάβος δεν έχει κρύψει από την αγορά ούτε το ότι θέλει να ανεβάσει κατηγορία- και επιχειρηματικά και επενδυτικά- την εταιρεία,δημιούργημα του Γιώργου Τσινάβου το 1954 ξεκινώντας από ένα μικρό ζαχαροπλαστείο στις Σέρρες που παρήγαγε και διέθετε παγωτά και είδη ζαχαροπλαστικής στην πόλη. Επίσης δεν έχει κρύψει το ότι μέσα στον ευρύτερο σχεδιασμό περιλαμβάνεται- μεταξύ άλλων- η διάθεση ενός ισχυρού μειοψηφικού ποσοστού του μετοχικού κεφαλαίου  σε ξένο fund funds).
Τα ποσοστά, που διαθέτουν συνολικά τα μέλη της οικογενείας Τσινάβου, το free float, η ισχυροποίηση του brand εκτός συνόρων (ειδικά σε Ιταλία και Ηνωμένο Βασίλειο ) τα μεγέθη “τρέχουν” με διψήφιο δικαιολογεί διάθεση ενός 10% -15% του μετοχικού κεφαλαίου.

Στα 175,25 εκατ. η αποτίμηση και βασικός στόχος- που θα αλλάξει τα δεδομένα για την εταιρεία- είναι η υπέρβαση του ορίου των 200 εκατ. Ευρώ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here