Από τις 10 Απριλίου έχουν να ασχοληθούν οι…ψίθυροι με το αγριοκάτσικο του Παναγιώτη Τσινάβου. 
Γράφαμε τότε, με αφορμή το ιστορικό υψηλό των 5,04 ευρώ, όταν- τότε- σκαρφάλωνε πάνω και από τα 5 ευρώ.
Μάλιστα ο…ψίθυρος έκλεινε προβλέποντας πως, “… Και είμαι βέβαιος, πως το…αγριοκάτσικο θα πάει ακόμη ψηλότερα, με στόχο τα 200 εκατ. ευρώ. Σταθερά και με σίγουρα βήματα“.
Σε νέο ιστορικό υψηλό, στα 5,70 ευρώ χθες, η μετοχή της Κρι Κρι , με την αποτίμηση να ενισχύεται και άλλο στα 188,47 εκατ. ευρώ.
Με την σιγουριά, πως σε εύθετο χρόνο η τιμή της μετοχής θα υπερβεί και τα 6 ευρώ, με την αντίστοιχη αποτίμηση να ξεπερνά και τα 200 εκατ. Δηλαδή τον στόχο, που είχα θέσει από τις 10 Απριλίου.
Βλέπετε έχω απόλυτη εμπιστοσύνη τόσο στον επιχειρηματία Παναγιώτη Τσινάβο όσο στην εξαιρετική ομάδα που στελεχώνει την εταιρεία τόσο στον μεθοδικό market maker.
Μόνο, που όταν η αποτίμηση των 200 εκατ.€ θα πρέπει να (ξανά ) ασχοληθώ μαζύ τους, καθώς πάνω από αυτό το όριο η εταιρεία μπαίνει στο στόχαστρο συγκεκριμένης ομάδας small caps funds που παρακολουθούν σταθερά αναπτυσσόμενες υγιείς επιχειρήσεις η χρηματιστηριακή αξία των οποίων κυμαίνεται στο εύρος των 200 έως 500 εκατ. ευρώ.
Δεδομένου, ότι η οικογένεια Τσινάβου ελέγχει συνολικά ένα ποσοστό λίγο πάνω από το 68% του μετοχικού κεφαλαίου με τον Παναγιώτη Τσινάβο να έχει τη μεγαλύτερη συμμετοχή με 18,049% θεωρώ βέβαιο πως ο επιχειρηματίας θα…ανοίξει το μετοχικό κεφάλαιο της εταιρείας του σε ξένο στρατηγικό επενδυτή, ο οποίος θα μπορούσε να πάρει έως και ένα 15% ( αγοράζοντας αναλογικά από 3-4 μέλη της οικογένειας).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here