Είδες ο Καμπάς; Επιβεβαίωσε το Banks.com.gr
  Μόλις χθες αναφερόμασταν στην περίπτωση της Καμπάς/Reds με αφορμή την λειτουργία νέων καταστημάτων στο Smart Pack.
  Το Cambas Project προχωράει και οι συμφωνίες που κλείνονται δικαιολογούν αποτίμηση μεγαλύτερη της τρέχουσας.
  Σημειώναμε ,πως με βάση την τιμή της μετοχής στη συνεδρίαση της Τρίτης η καθαρή θέση της Καμπάς/Reds είναι κατά περίπου  30 εκατ. € μεγαλύτερη, άρα με όρους πραγματικής αγοράς και δεδομένων η αξία της εισηγμένης…αδικείται στα τρέχοντα επίπεδα.
Έτσι στην χθεσινή συνεδρίαση, πληροφορήθηκα για το +5,36% της μετοχής στα 1,18 ευρώ. Συναλλαγές,στα 86.147 κομμάτια, με τζίρο,στα 104.703 ευρώ.
  • Αποτίμηση, …καρφί για τα 70 εκατ.€ και βλέπουμε…
Έχει ενδιαφέρον να υπογραμμίσουμε ότι συμπληρώνονται πια 2  δεκαετίες (!!) από την πρώτη προσπάθεια του ομίλου Ελλάκτωρ (τότε ήταν Ελληνική Τεχνοδομική…) να προχωρήσει στην ανάπτυξη και αξιοποίηση της έκτασης των πρώην Κτημάτων Καμπά στην περιοχή της Κάντζας του Δήμου Παλλήνης.
Δύο δεκαετίες αργότερα ήρθε η ….έγκριση της πολεοδομικής μελέτης από το Κεντρικό Συμβούλιο Πολεοδομικών Θεμάτων και Αμφισβητήσεων (ΚΕΣΥΠΟΘΑ). Τώρα πια η Καμπάς/Reds περιμένει την έκδοση του σχετικού Προεδρικού Διατάγματος, την έγκρισή του από το ΣτΕ και τη δημοσίευσή του στο Φύλλο Εφημερίδας της Κυβέρνησης (ΦΕΚ).

 

Το The Cambas Project, είναι έργο προϋπολογισμού 220 εκατ. ευρώ.

Η επιφάνεια που μπορεί να δομηθεί είναι 90.000 τετραγωνικών μέτρων. Σχεδιάζονται κύριες επιχειρηματικές χρήσεις τριτογενούς τομέα, γραφεία (περίπου 30.000 τετραγωνικών μέτρων) εμπόριο και ψυχαγωγία και πιθανότατα ξενοδοχείο. Η Reds θα απευθυνθεί στη διεθνή αγορά για να βρει μισθωτές και χρηματοδότηση και μόνον τότε το έργο θα υλοποιηθεί.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. αν θελετε κανετε και καποιο σχολιο για την εταιρεια ΣΠΥΡΟΥ ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΟΙΚΟΣ .ειχε κερδοι εξαμηνου 800.000 χιλλιαδες ευρω R/E μονοψηφιο και πωλειται σε τιμη ευκαιριας κατω απο τα 0.30 λεπτα .στις 16-10-19 εκλεισε με 0.26 λεπτα .ενω εχει κεφαλαιοιση περιπου 7 εκκατομυρια .

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here