Χρειάστηκε να περάσουν ολόκληρα 13 χρόνια μετά την επίσημη έναρξη του αδειοδοτικού διαγωνισμού για το Cambas Project– το ένα από τα δύο γερά χαρτιά της Reds/Καμπάς- με τη συμφωνία με τον Δήμο Παλλήνης, για τα αντισταθμιστικά οφέλη- να έχει ανοίξει ένα παράθυρο…ευκαιρίας.
  • Ωστόσο ερώτημα, και μάλιστα το πιο ουσιαστικό, είναι ποιος θα βάλει τα κεφάλαια- ύψους 220 εκατ.€– που χρειάζονται για να υλοποιηθεί το project στην έκταση 315 στρεμμάτων, στην Κάντζα.
     Η αναζήτηση στρατηγικού εταίρου κρατά χρόνια, από την εποχή της προηγούμενης διοίκησης της ΕΛΛΑΚΤΩΡ καλά κρατεί, ενώ επαφές που έγιναν με την Hines και τον Paul Gomopoulos δεν προχώρησαν. 
     Η πλευρά Καλλιτσάντση εξέτασε το ενδεχόμενο της συγχώνευσης, της πώλησης κ.α. αλλά συνάντησε την άρνηση των Χρήστου Παναγιωτόπουλου (έχει το 10,2%) και του εφοπλιστή Διαμαντίδη (έχει το 7,15%).
  •     Το τελευταίο διάστημα η μετοχή της εταιρείας “τρέχει” ένα +3,46% σε διάστημα εβδομάδας, με την τιμή στα 1,195 και την χρηματιστηριακή αξία στα 68,63 εκατ.€ εμφανώς υποτιμημένη σε σχέση με άλλες εισηγμένες του κλάδου.
    Το ερώτημα της αγοράς είναι γιατί τώρα (;), καθώς απ΄όσα είναι γνωστά ούτε στρατηγικός υπάρχει, ούτε κάποια άλλη κίνηση από την πλευρά των βασικών μετόχων.
     Εκτός εάν…ωστόσο απαιτείται πιο μεθοδικό και σε βάθος ρεπορτάζ.
Θα επανέλθουμε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here