Εως τα 9,45 ευρώ, για τη μετοχή της ΔΕΗ, στην συνεδρίαση της Τρίτης.
    Με άνοδο +1,65% σε μία εβδομάδα και +7,15% σε ένα μήνα, φαίνεται πως η 5μηνη συσσώρευση βαίνει προς την ολοκλήρωση της.
    Το κλείσιμο, για τη μετοχή, πάνω από τα 9,25 ευρώ ενεργοποίησε εντολές από αγοραστές, κυρίως ξένα χαρτοφυλάκια που έχουν αρχίσει να κοιτούν (και πάλι) τον όμιλο.
    Χρηματιστηριακοί αναλυτές αναφέρονται, κυρίως, στον διαγωνισμό του ΔΕΔΔΗΕ (τον Σεπτέμβριο) για να εξηγήσουν την αναθέρμανση του επενδυτικού ενδιαφέροντος, όπως αυτό αποτυπώνεται στην καθημερινά αυξημένη συναλλακτική δραστηριότητα.
     Μιλούν για “χτίσιμο” θέσεων, με ορίζοντα- κατ΄αρχήν τα 9,91 ευρώ– που είναι η κοντινότερη αντίσταση πριν τα 9,915 ευρώ–  τα υψηλά για τον τίτλο.
  • Εάν η διαδικασία για το Δίκτυο προχωρήσει, όπως έχει προγραμματιστεί τότε η μετοχή θα δικαιολογεί “διψήφια” νούμερα τον Σεπτέμβριο, στο χρηματιστηριακό ταμπλό.
  • Μετά τις υπογραφές με τη Mytilineos για την προμήθεια ηλεκτρικής ενέργειας έως το 2023, στο χρονικό διάστημα που μεσολάβησε αίσια έκβαση είχαν οι διαπραγματεύσεις της ΔΕΗ και με άλλους ενεργοβόρους καταναλωτές στην υψηλή τάση.
  • Έτσι, η ΔΕΗ έχει έρθει σε συμφωνία με τον Όμιλο Viohalco αλλά και την ΤΙΤΑΝ, υπογράφοντας με τους δύο καταναλωτές υψηλής τάσης νέες συμβάσεις.

Στα 2,19 δισ. € η αποτίμηση, μέγεθος που σύμφωνα με αρκετούς αναλυτές “κρύβει” περιθώριο σημαντικής μεγέθυνσης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here