Ελάχιστες είναι πλέον οι ρεαλιστικές ελπίδες βιώσιμης λύσης στον γρίφο της Folli Follie.

H διαθέσιμη ρευστότητα εξαντλείται. Τα ακίνητα της οικογένειας Κουτσολιούτσου δεσμεύθηκαν όμως και όλων των μελών του Δ.Σ. αλλά και της ίδιας της εταιρείας.

Μέχρι τα μέσα Δεκεμβρίου, θα έχει ολοκληρωθεί η πώληση ενός σημαντικού περιουσιακού στοιχείου της εισηγμένης, η συμμετοχή της στα ΑΤΤΙΚΑ Πολυκαταστήματα, αφού οι τράπεζες, που έχουν το 35,7% ως εξασφάλιση για δάνεια, άνοιξαν τη διαδικασία του πλειστηριασμού.

Μέχρι τη Δευτέρα, που θα κοινοποιηθεί το πρόγραμμα του πλειστηριασμού, θα γίνει γνωστή η ελάχιστη τιμή και άρα θα προσδιοριστεί η τιμή προσφοράς από δυνητικούς ενδιαφερόμενους. Με βάση τις πληροφορίες για τις εκθέσεις ανεξάρτητων εκτιμητών που έχουν εργαστεί για τις τράπεζες τις οποίες επικαλείται η εφημερίδα, η αξία του ενεχύρου αποτιμάται περί τα 50 εκατ. ευρώ και οι προσφορές προβλέπεται να κυμανθούν χαμηλότερα. Οι υποψήφιοι αγοραστές θα πρέπει να καταβάλουν το 30% της ελάχιστης τιμής που θα κοινοποιηθεί και εντός πέντε ημερών το υπόλοιπο ποσό. Εάν δεν προκύψει κάποιο απρόοπτο η μεταβίβαση προβλέπεται να ολοκληρωθεί πριν από τις 14 Δεκεμβρίου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here