Την πιο κομβική στιγμή, λίγο πριν την έναρξη του συνεδρίου της Ethos Media για τα κόκκινα δάνεια, το NPL Summit 2019, μίλησε στην κάμερα του Banks.com.gr ο κ. Άρης Αρβανιτάκης, Διευθύνων σύμβουλος της UCI Hellas (UCI Greece Loan Management Services) για τις προσκλήσεις, την αγορά των NPL’s και την πρωτοπόρα εταιρεία του.

To Βanks.com.gr και ο Χρήστος Κώστας, Δ/ντης Σύνταξης, ξεναγήθηκαν στους χώρους της UCI

Όπως δήλωσε ο κ. Αρβανιτάκης, οι εταιρείες διαχείρισης απαιτήσεων προσφέρουν ευέλικτες λύσεις στον πελάτη, δεν διέπονται από αυστηρό νομικό πλαίσιο όπως οι τράπεζες, και έχουν διαφορετικό τρόπο λειτουργίας, εποπτευόμενο πάντα από την ΤτΕ.

Η εταιρεία του, η UCI Hellas, είναι ένας εξειδικευμένος servicer που προσφέρει λύσεις πάνω στα στεγαστικά δάνεια.

Πρόκειται για λύσεις φιλικής διευθέτησης του δανείου. Είτε μπορεί ο πελάτης να πωλήσει σε τρίτο μέσα από τη διαμεσολάβηση της UCI Hellas και το δίκτυο μεσιτών, είτε να το αγοράσει η ίδια η τράπεζα και μετά να το μεταπωλήσει.

Σε έναν πολύ όμορφο, προσεγμένο και λειτουργικό χώρο λειτουργούν τα γραφεία της UCI

Είμαστε πρωτοπόροι της αγοράς και αυτή την στιγμή οι στρατηγικές μας εφαρμόζονται και από άλλες εταιρείες”, ανέφερε.

Τέλος για το μεγάλο συνέδριο της Ethos Media είπε: “Το NPL Summit αποτελεί μια καταπληκτική ευκαιρία και δίδεται η ευκαιρία σε όλες τις 21 εταιρείες διαχείρισης να μαζευτούμε όλες μαζί και να συζητήσουμε για το θέμα των κόκκινων δανειων. Είναι σημαντικό που σε αυτό το συνέδριο θα συμμετάσχουν θεσμικοί παράγοντες, εκπρόσωποι της ΤτΕ και υπουργοί της κυβέρνησης. Η αγορά είναι αρκετά μεγάλη. Τα προβλήματα είναι αρκετά, όπως και οι προκλήσεις”.

Παρακολουθήστε το βίντεο της συνέντευξης:

Μη χάσετε: Η αγορά των NPL’s εφαλτήριο ανάπτυξης για την οικονομία: Ο Τάσος Πανούσης, πρόεδρος της ΑΕΔΑΔΠ στο “B”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ