H OLYMPIA ELECTRONICS A.E., η μεγαλύτερη αμιγώς ελληνική παραγωγική μονάδα ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, με δυναμική παρουσία σε περισσότερες από 72 χώρες του εξωτερικού και πολλαπλές συμμετοχές σε διεθνείς εκθέσεις, συμμετείχε επιτυχώς στην  5η Διεθνή Έκθεση ENERGIA.TEC, που πραγματοποιήθηκε από τις 11 έως τις 13 Οκτωβρίου 2024 στο Μεσογειακό Εκθεσιακό Κέντρο (M.E.C.) Παιανίας. 

     H φετινή συμμετοχή ήταν ιδιαίτερη για την OLYMPIA ELECTRONICS A.E., αφού είχε τη χαρά να γιορτάσει τα 45 χρόνια από την ίδρυσή της κατά τη διάρκεια της έκθεσης με πολλές παράλληλες εκδηλώσεις. Εκατοντάδες συνεργάτες  της εταιρείας και άλλοι τόσοι επισκέπτες, γιόρτασαν τα 45α γενέθλιά της συμμετέχοντας στο διαδραστικό παιχνίδι «Ο τροχός της τύχης» κερδίζοντας πλούσια δώρα. Αλλά η μεγαλύτερη έκπληξη ήταν το all-day party με τον DJ Χρήστο Δημακόπουλο, σε συνδυασμό δροσερών cocktails  από τον Νίκο Ψαριανό, του παγκοσμίως βραβευμένου cocktail bar  Baba Au Rum, που απογείωσαν όλους τους παρευρισκόμενους και τους χάρισαν ένα όμορφο happening.

     Η Διοίκηση της OLYMPIA ELECTRONICS, ο κ. Νικόλαος  Αρβανιτίδης – CEO, ο κ. Δημήτριος Λακασάς – CEO, ο κ. Διονύσιος Λακασάς  – CTO και η κ. Ρένα Αρβανιτίδου – COO, είχαν τη χαρά να υποδεχθούν διαχρονικούς συνεργάτες και φίλους της εταιρείας  και να ανταλλάξουν απόψεις για τη βελτίωση του κλάδου.  Το Τμήμα Πωλήσεων και το Τεχνικό Τμήμα  της OLYMPIA ELECTRONICS A.E. παρουσίασαν στους επισκέπτες τις τελευταίες καινοτόμες λύσεις των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας και διαδραστικές εφαρμογές που ενισχύουν την ασφάλεια,  αποδεικνύοντας  για ακόμη μία φορά την δυναμική της και την αξιοπιστία της στον κλάδο μας.

     Η OLYMPIA ELECTRONICS A.E. αναγνωρίζει ότι οι επιχειρήσεις δεν κρίνονται μόνο από τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους, αλλά και από την προσφορά τους προς την κοινωνία. Έτσι και στην ENERGIA.TEC έδειξε για ακόμη μία φορά την ευαισθητοποίησή της προς τους συνανθρώπους μας και το κοινό όφελος , ενισχύοντας το «ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ» και το «ΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΚΑΙ ΑΡΩΓΗΣ» με 0,50€ για κάθε νέα εγγραφή στο βιβλίο επαφών.

« OLYMPIA ELECTRONICS, για έναν ασφαλέστερο κόσμο».