Ένα μεγάλο επενδυτικό πρόγραμμα με 3 στόχους υλοποιεί η διοίκηση της Olympia Electronics.

Αυτοματισμοί, παραγωγή νέων προϊόντων με ενσωμάτωση τεχνολογιών AI και άνοιγμα νέων αγορών, είναι το τρίπτυχο του νέου επενδυτικού προγράμματος, ύψους 3,5 εκατ. ευρώ, που δρομολογεί για το 2024 η Olympia Electronics Α.Ε.

Οι CEO της Olympia Electronics Δημήτρης Λακασάς -Νίκος Αρβανιτίδης

Oι διευθύνoντες σύμβουλοι της εταιρείας, Δημήτρης Λακασάς και Νίκος Αρβανιτίδης, εξηγούν ότι η επένδυση περιλαμβάνει νέα επέκταση των εγκαταστάσεών της, όπως επίσης αυτοματοποίηση-ψηφιοποίηση παραγωγικών διαδικασιών στη λογική του smart factory, καθώς επίσης και ενσωμάτωση τεχνολογιών AI (Τεχνητής Νοημοσύνης) στα συστήματα ασφαλείας και πυρανίχνευσης που παράγει η εταιρεία και ανάπτυξη νέων κεντρικών συστημάτων ασφαλείας για πολύ μεγάλες εγκαταστάσεις, όπως ουρανοξύστες, αεροδρόμια κ.ο.κ.

ΚΙΤ-Ασύρματου-Συναγερμού

Παράλληλα προβλέπεται άνοιγμα τριών νέων-μεγάλων αγορών, συγκεκριμένα της Αυστραλίας, της Νέας Ζηλανδίας και της Ινδίας.

Στις δυο από τις εν λόγω τρεις αγορές η Olympia Electronics έχει ήδη ξεκινήσει εξαγωγική δραστηριότητα και πλέον θα προχωρήσει σε συνεργασία με τοπικό εταίρο για R+D για ηλεκτρονικά συστήματα πυρανίχνευσης.

Υπενθυμίζεται ότι η εταιρεία έχει ενεργές στρατηγικές συνεργασίες με τις αμερικανικές πολυεθνικές Honeywell και Carrier, ενώ επίσης παράγει ηλεκτρονικά συστήματα ασφαλείας για τον τομέα της ναυτιλίας με νέα συνεργασία στο κομμάτι της πιστοποίησης των συγκεκριμένων προϊόντων τη γαλλική Bureau Veritas.

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ