Τα στοιχεία της εμπιστοσύνης, της συνεργασίας και της ανάπτυξης είναι αυτά που προβάλλει, με κάθε ευκαιρία, ο κ. Στάθης Μπουτάκης, γενικός διευθυντής του Συμβουλίου Διοίκησης του Contract Network δίνοντας έτσι το στίγμα της Contract. Είναι χαρακτηριστικό το ότι, κατά την εισαγωγή της Contract στο ΧΑΚ, ο κ. Στάθης Μπουτάκης είχε δηλώσει: «Η εισαγωγή της εταιρείας μας Contract ΑΕ στη ΝΕΑ Αγορά του ΧΑΚ είναι μια μεγάλη πρόκληση για εμάς, που διαμορφώνει ένα νέο σκηνικό για το μέλλον της εταιρείας, αλλά και των συνεργατών μας. Μέσα από προσεκτικό σχεδιασμό και στρατηγικές αποφάσεις, με την εισαγωγή μας, αποσκοπούμε να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις ανάπτυξης για εμάς και τους συνεργάτες μας, βασισμένες σε μακροχρόνιες συνεργασίες και σχέσεις εμπιστοσύνης».

iw? Ποια είναι η Contract σήμερα;

απ. Ο κ. Μπουτάκης, απαντώντας στην ερώτησή μας «ποια είναι η Contract σήμερα», παρουσίασε την εταιρεία από κάθε άποψη: «Όπως γνωρίζετε, σε όλη μας την πορεία, δραστηριοποιούμαστε μέσω δικτύου πωλήσεων. Δημιουργούμε προϋποθέσεις ανάπτυξης βασισμένες σε μακροχρόνιες συνεργασίες και σχέσεις εμπιστοσύνης. Η δύναμή μας είναι οι δεσμοί που δημιουργήθηκαν ανάμεσα σε εμάς και τους συνεργάτες μας μέσα από τους κοινούς μας αγώνες».

iw? Ποια είναι, λοιπόν, η Contract σήμερα για τον συνεργάτη της;

απ. Η Contract για τον συνεργάτη της είναι ένα ισχυρό δίκτυο διαμεσολαβητών με την ακόλουθη διάρθρωση: Τον ισχυρό πυλώνα ανάπτυξής μας αποτελεί το δίκτυο in house συνεργατών μας, που λειτουργεί με τη φιλοσοφία του δικού μας agency στα 21 υποκαταστήματα της εταιρείας μας, Contract AE, σε όλη την Ελλάδα. 

Υπάρχει ακόμα ένα ευρύ δίκτυο franchise συνεργασιών με ισχυρούς δεσμούς και αποκλειστική σύμβαση μαζί μας, το οποίο στηρίζει σε σημαντικό βαθμό την ανάπτυξή μας. 

Τέλος, αναπτύσσεται ταχέως πανελλαδικά ευρύ δίκτυο συνεργατών που επέλεξαν να συνεργαστούν μαζί μας χωρίς δεσμεύσεις αποκλειστικής συνεργασίας, αξιοποιώντας τα πλεονεκτήματά μας. 

iw? Γιατί ένας διαμεσολαβητής να επιλέξει την Contract;

απ. Υπάρχουν πολλοί λόγοι γι’ αυτό. Η Contract είναι η εταιρεία που παρέχει στους συνεργάτες της:

  • Διαφάνεια, η οποία επισφραγίζεται και με την ένταξή μας το χρηματιστήριο. 
  • Προοπτική, καθώς εφαρμόζει πρωτοποριακές μεθόδους που έχει αναπτύξει και ευέλικτα μοντέλα συνεργασίας.
  • Κίνητρα, συνδυάζοντας τα πλεονεκτήματα του agency με τα προνόμια του πρακτορείου για το δίκτυο των in house συνεργατών της.
  • Διεύρυνση του χώρου δράσης με παράλληλη ενίσχυση του προσδοκώμενου κύκλου εργασιών με την ανάπτυξη και σε άλλους κλάδους ασφάλισης.
  • Πλήρη μηχανογραφική υποστήριξη και συνεχιζόμενη εξέλιξη του λογισμικού οργάνωσης και λειτουργίας.
  • Διευρυμένη εκπροσώπηση ασφαλιστικών εταιρειών, επιτρέποντας ευελιξία κινήσεων και εξατομικευμένη ασφαλιστική πρόταση.
  • Συνεχιζόμενη επαγγελματική κατάρτιση και εξειδικευμένη εκπαίδευση.
  • Επιλογές, καθώς πλαισιώνεται από τις εταιρείες του Contract Network.

Περισσότερα στο insuranceworld.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ