Πώς η εταιρεία, ορμώμενη από την Καβάλα, επεκτάθηκε σε όλη την Ελλάδα και εισήχθη στο ΧΑΚ

Φέτος, στις 4 Ιανουαρίου, η Contract Insurance & Financial Services, ορμώμενη από την Καβάλα, αλλά με ευρύτατο δίκτυο διαμεσολαβητών στην Ελλάδα, έκανε ένα σημαντικό βήμα προς την περαιτέρω ανάπτυξη και μεγέθυνσή της με την εισαγωγή της, με ιδιωτική τοποθέτηση, στη ΝΕΑ Αγορά του Χρηματιστηρίου της Κύπρου. 

Κύρια δραστηριότητα της εισηγμένης Contract AE είναι η πρακτόρευση ασφαλιστικών εταιρειών. Η εταιρεία ιδρύθηκε στην Καβάλα τον Απρίλιο του 1994 ως Contract ΕΠΕ και, λίγα χρόνια αργότερα, στις 29 Δεκεμβρίου του 2000, εξελίχθηκε στην «Contract Ανώνυμη Εταιρεία Ασφαλιστικών & Χρηματοοικονομικών Υπηρεσιών». 

Στα χρόνια που ακολούθησαν, και μέχρι σήμερα, δημιούργησε ένα ισχυρό δίκτυο συνεργατών με τη φιλοσοφία του agency, οι οποίοι στεγάζονται στα 21 υποκαταστήματά της σε όλη την Ελλάδα, ένα ευρύ δίκτυο franchise συνεργασιών, καθώς και ανεξάρτητες συνεργασίες πανελλαδικά. Άρτια καταρτισμένο διοικητικό προσωπικό υποστηρίζει το δίκτυο πωλήσεων, παρέχοντας ποιοτικές υπηρεσίες. Συνεργάζεται με τις περισσότερες ασφαλιστικές εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα και στην πορεία της κατέκτησε σημαντικές διακρίσεις στον χώρο της ιδιωτικής ασφάλισης.

Η φιλοσοφία της εταιρείας

Η Contract προβάλλει την ανθρωποκεντρική φιλοσοφία της, ευέλικτα μοντέλα ανάπτυξης και συνεργασίας, και την αξία της εμπιστοσύνης, η οποία οδήγησε στη δημιουργία ενός μεγάλου δικτύου διαμεσολάβησης πανελλαδικά. Παρέχει διευρυμένη εκπροσώπηση ασφαλιστικών εταιρειών, ποιοτικές υπηρεσίες, υψηλή κατάρτιση, ασφάλεια, αλλά και προοπτικές στους συνεργάτες της, καθώς και εξατομικευμένες λύσεις για τους πελάτες τους. 

Για την εισαγωγή της στη ΝΕΑ Αγορά του ΧΑΚ, η Contract επισημαίνει τις δυνατότητες που δημιουργεί για την περαιτέρω ανάπτυξή της, αλλά και τη διαφάνεια, την αυξημένη αξιοπιστία και τη φερεγγυότητα που της προσδίδει.

Μεγέθη της Contract

Με την είσοδο της εταιρείας στο ΧΑΚ τονίστηκε το χαρακτηριστικό της διαφάνειας, καθώς τα οικονομικά της στοιχεία είναι διαθέσιμα στο επενδυτικό κοινό. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here