Με γνώμονα τα αποτελέσματα κινούνται σήμερα οι χρηματιστηριακές προσδοκίες για δύο ενδιαφέρουσες εισηγμένες εταιρείες. Αύριο Τρίτη, ΚΡΙ-ΚΡΙ και Epsilon Net ανακοινώνουν τα οικονομικά αποτελέσματα 6μηνου (oυσιαστικά του δεύτερου 3μηνου) με τις δύο εισηγμένες να έχουν κερδίσει τις εντυπώσεις, μακροπρόθεσμα η πρώτη, μεσοπρόθεσμα η δεύτερη.
   Από τις σταθερές επιλογές των περισσότερων χρηματιστηριακών αναλυτών, η γαλακτοβιομηχανία της οικογένειας Τσινάβου έχει φτάσει να αποτιμάται σήμερα στα 200 εκατ. ευρώ (στα 120 εκατ. € όταν πρωτοαναφέρθηκε στους…Ψιθύρους του “Β”) διαγράφοντας μία αξιόλογη πορεία αύξησης οικονομικών αποτελεσμάτων, εξαγωγών, νέων προϊοντικών κωδικών, διεύρυνσης μεριδίων στην εγχώριο αγορά.
     Στο πρώτο 3μηνο η ΚΡΙ-ΚΡΙ κατέγραψε κύκλο εργασιών 27,45 εκατ.€  (αύξηση +25,6% σε σχέση με το αντίστοιχο του 2019), λειτουργικά κέρδη (EBITDA) 4,48 εκατ.€ καθαρά κέρδη 2,66 εκατ. Ευρώ.
  Στα 12,2 εκατ. η αξία των εξαγωγών γιαουρτιού, αποτελώντας το 50% της δραστηριότητας γαλακτοκιμικών.
    Για την Epsilon Net, εταιρεία εφαρμογών λογισμικού, η αναβάθμιση επήλθε με την μετάταξη της στην Κύρια από την Εναλλακτική Αγορά. Η υπέρ κάλυψη της αύξησης μετοχικού κεφαλαίου , η είσοδος της στην Κύρια Αγορά, με διεύρυνση του free float και του volatility, συνέτεινε τα μέγιστα στην επενδυτική αναγνωρισιμότητα της.
    Αρχές Σεπτεμβρίου η διοίκηση της Epsilon Net ανακοίνωσε πρόγραμμα αγοράς ιδίων μετοχών, ενώ στο μέτωπο της Singular Logic, μετά τις τελευταίες εξελίξεις, η Marfin Investment Group MIG προχωρά στην πρόταση/προσφορά που είχε υποβάλλει το δεύτερο χαμηλότερο τίμημα (μετά από αυτήν της Nexum Holdings, που έχει τεθεί-ήδη- στο αρχείο).
  •    Πρόκειται για την σύμπραξη τριών εισηγμένων στο ΧΑ, που αποτελείται από τις Space Hellas, την Entersoft και την Epsilon Net.