Σε πανίσχυρο ολλανδικό fund πέρασε το μεγάλο αλλά μειοψηφικό πακέτο του Νικόλαου Κάμπα.

Μάλιστα απόλυτα επιβεβαιωμένες πληροφορίες αναφέρουν, πως η συναλλαγή για το περίπου 9%(ίσως και λίγο περισσότερο) του μετοχικού κεφαλαίου της ΓΕΚ Τέρνα που πουλήθηκε από τον βασικό μέτοχο έγινε στα 5,5 ευρώ ανά μετοχή, δηλαδή με ένα premium της τάξεως του +13% έως +15% από την τρέχουσα χρηματιστηριακή τιμή (της Παρασκευής).

Τα παραπάνω έγραφε πριν από λίγα 24ωρα το Banks.com.gr και η παρακάτω ανακοίνωση της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ μας επιβεβαίωσε πλήρως…

Ολλανδικό fund πήραν το πακέτο Καμπά….

Για του λόγου το αληθές…

Στο 9,3848% αυξήθηκε το ποσοστό της REGGEBORGH INVEST B.V. στην Η ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ Α.Ε. από 1,3848% προηγουμένως, όπως ανακοίνωσε σήμερα η εισηγμένη.

Ειδικότερα, η ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ Α.Ε. ενημερώνει σύμφωνα με το Ν.3556/2007 και δυνάμει σχετικής γνωστοποίησης που έλαβε από τον μέτοχο REGGEBORGH INVEST B.V., ότι στις 30/3/2018 απέκτησε, μέσω εξωχρηματιστηριακής συναλλαγής,  δικαιώματα ψήφου άνω του ορίου του 5%. Στην ίδια ως άνω γνωστοποίηση, η μέτοχος  REGGEBORGH INVEST B.V. δήλωσε ότι δεν ελέγχεται από άλλο φυσικό ή νομικό πρόσωπο ή άλλη οντότητα και δεν ελέγχει άλλη επιχείρηση/επιχειρήσεις που κατέχουν άμεσα ή έμμεσα συμμετοχή στην ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ Α.Ε.

Αριθμός μετοχών και ισάριθμων δικαιωμάτων ψήφου  πριν την συναλλαγή: 1.432.213   ήτοι ποσοστό  1,3848 % του μετοχικού κεφαλαίου.

Αριθμός μετοχών και ισάριθμων δικαιωμάτων ψήφου  μετά την συναλλαγή: 9.706.076,  ήτοι ποσοστό  δικαιωμάτων ψήφου 9,3848 % του μετοχικού κεφαλαίου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ