Νέα παράσταση, χθες Δευτέρα, στην Λεωφόρο Αθηνών από τον κλάδο πληροφορικής και μιας σειράς εισηγμένων εταιρειών, επιβεβαιώνοντας την δυναμική -κυρίως όμως την προοπτική- που έχει ανοίξει για τη συνέχεια.
Η αρχή έγινε με βάση την αδιαμφισβήτητη προσπάθεια μετασχηματισμού ενός ευρύτερου μέρους της δημόσιας διοίκησης, των φορέων και μηχανισμών με συνοπτικές και συναρπαστικά γρήγορες διαδικασίες.
Ελέω πανδημίας λόγω Covid-19 θα πείτε, ωστόσο πρόκειται για επίτευγμα όσον αφορά στην ψηφιοποίηση.
     Τα όσα έπονται, τα προγράμματα μεγάλα και μικρά που υλοποιούνται, σχεδιάζονται και μεγάλο μέρος τους θα χρηματοδοτηθεί από το Ταμείο Ανάκαμψης δικαιολογούν την λογική προεξόφλησης και το πως αυτή αποτυπώνεται στο χρηματιστηριακό ταμπλό.
      Ετσι ουδεμία έκπληξη, για όσους παρακολουθούν τα του κλάδου -και διαβάζουν προσεκτικά το www.banks.com.gr – για το χθεσινό +7,73% της EpsiloNet στα 11,85 ευρώ, το +5,56% της Entersoft στα 3,80 ευρώ ή το +5,08% στα 9,10 ευρώ της Space.
      Συνεκτιμώντας, πως στον κλάδο είναι σε εξέλιξη επαφές για στρατηγικού χαρακτήρα συνεργασίες, προτάσεις για εξαγορές και συγχωνεύσεις αλλά και σχηματισμοί κοινοπρακτικών σχημάτων προκειμένου να καταστεί ευχερέστερη η συμμετοχή (και διεκδίκηση) μεγάλων projects (ενδεικτικό είναι αυτό για τις νέες ταυτότητες).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here