Γράφει η «ξενοδόχος»

Αύξηση των επισκεπτών από τους πιο μακρινούς προορισμούς σημειώνει το NJV Plaza Athens, το ξενοδοχείο 5 αστέρων στην πλατεία Συντάγματος που ανήκει ιδιοκτησιακά στον όμιλο Βαρδινογιάννη.

Οι  εθνικότητες με τη μεγαλύτερη αύξηση πέρυσι ήταν με ποσοστό 66% ο Καναδάς, με 58% η Κίνα και με 30% οι ΗΠΑ, ενώ για τη χρονιά που φτάνει τώρα στο τέλος της τη μεγαλύτερη άνοδο σημείωσαν οι επισκέπτες από την Κίνα (61%) και την Ιαπωνία (+22%). Κατά τη διάρκεια της χειμερινής περιόδου, είναι πολλοί οι επισκέπτες από το Ισραήλ, την Κίνα, την Κύπρο αλλά και Έλληνες, ενώ για τη θερινή περίοδο είναι πολλοί οι επισκέπτες από Αμερική, Καναδά, Γαλλία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ισπανία.  Η μέση διαμονή είναι 2,2 μέρες ωστόσο οι επισκέπτες από μακρινούς προορισμούς (Καναδάς, Αυστραλία) διαμένουν περισσότερο φτάνοντας τις 3,2 ημέρες. 

Η πληρότητα στο ξενοδοχείο 182 δωματίων κυμαίνεται μεταξύ 69%- 74% ενώ στο 25% είναι οι επαναλαμβανόμενοι πελάτες, με μεγάλο μερίδιο των οικογενειών από την ομογένεια.

Όσον αφορά τις επιδόσεις σε επίπεδο τιμών και εσόδων, πέρυσι, η αύξηση της μέσης τιμής ήταν κατά 12% έναντι του 2017 και αντίστοιχη ήταν η άνοδος και στα έσοδα.

Για το 2019, στο δεκάμηνο Ιανουαρίου- Οκτωβρίου, η αύξηση της μέσης τιμής ήταν κατά 6%, ενώ στα έσοδα υπήρξε σταθερότητα, στα ίδια επίπεδα με το 2018, δεδομένης και της ανόδου του ανταγωνισμού.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here