Υψηλές «πτήσεις» επιτυγχάνει η Volotea στην ελληνική αγορά αυξάνοντας τη θέση της με ορίζοντα τη σεζόν του 2020.

Ετσι, η εταιρεία ετοιμάζεται να προσφέρει πάνω από μισό εκατ. αεροπορικές θέσεις  στους 14 προορισμούς της από την Αθήνα για το 2020, έχοντας ήδη φτάσει το 1 εκατ. επιβάτες από και προς την ελληνική πρωτεύουσα, από το 2015 όταν ξεκίνησε τις πτήσεις της στη χώρα μας.

H Volotea ξεκίνησε τις πτήσεις της στην Αθήνα το 2015 και εγκαινίασε τη βάση της στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών το Μάιο 2018. Από την έναρξη πτήσεων το 2015, η εταιρεία έχει επιτύχει να αυξάνει την επιβατική κίνησή της σε ετήσια βάση. Από την έναρξη της βάσης της, το Μάιο του 2018, η Volotea έχει ενισχύσει την προσφορά της με νέους προορισμούς και τη δημιουργία 55 εντόπιων θέσεων εργασίας. Το αεροδρόμιο της Αθήνας, έχουν ως βάση δύο Boeing 717 της εταιρείας.

Το 2020 η Volotea  θα προσφέρει 580.000 αεροπορικές θέσεις αυξάνοντας τη χωρητικότητά της κατά 11% και από την Αθήνα θα πραγματοποιεί πτήσεις συνολικά προς 14 προορισμούς: τέσσερα δρομολόγια εσωτερικού (Σαντορίνη, Μύκονος, Ηράκλειο και Ρόδος), πέντε προς την Ιταλία (Βενετία, Μπάρι, Γένοβα, Βερόνα και Κάλιαρι), δύο στην Κροατία (Ντουμπρόβνικ και Σπλιτ) και τρία στη Γαλλία (Στρασβούργο, Λιόν και Μασσαλία).

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here