Στο πλαίσιο της μακροχρόνιας συνεργασίας τής εταιρείας με τον ξενοδοχειακό όμιλο Sani / IkosGroup

Η YALCO, στο πλαίσιο της μακροχρόνιας συνεργασίας της με τον ξενοδοχειακό όμιλο Sani/ IkosGroup, εξόπλισε με επώνυμα επιτραπέζια σκεύη, πιάτα-ποτήρια-μαχαιροπίρουνα, το νέο πέντε αστέρων ξενοδοχείο Ikos Andalusiaστην Ισπανία. Το πολυτελές θέρετρο, που αναμένεται να ανοίξει τις πόρτες του τον Απρίλιο του 2021,αποτελεί τη δέκατη μονάδα υψηλών προδιαγραφών τού ομίλου Sani/ Ikosτην οποία εξοπλίζει η YALCO.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο όμιλος Sani/Ikos Group διαθέτει εννέα μοναδικά ξενοδοχεία σε Χαλκιδική, Κέρκυρα και Κω τα οποία συγκαταλέγονται μεταξύ των κορυφαίων πολυτελών ξενοδοχείων του κόσμου. Είναι η δεύτερη συνεχής χρονιά που το SaniResort αναδεικνύεται πρώτο στην κατηγορία World’s Leading Family&Beach Resort στα World Travel Awards 2020, τον διακεκριμένο φορέα τουρισμού που επιβραβεύει και τιμάει την αριστεία σε όλους τους τομείς της παγκόσμιας βιομηχανίας ταξιδιών και τουρισμού ενώ τα Ikos Resorts βραβεύτηκαν ως το Νο1 LuxuryAll-InclusiveResort στον κόσμο από το TripAdvisor.

Η YALCO,από την πλευρά της, αποτελεί στρατηγικό συνεργάτη σε όλη την πορεία ανάπτυξης του ομίλου, παρέχοντας εξαιρετικής ποιότητας επιτραπέζια σκεύη για τα θεματικά εστιατόρια του ομίλου, επιτραπέζια πορσελάνινα σκεύη με εξατομικευμένη διακόσμηση, βασισμένη στην αισθητική του κάθε εστιατορίου όπου χρησιμοποιούνται.  Οι εξατομικευμένες διακοσμήσεις που προσφέρει η YALCO είναι δημιουργίες του in-house δημιουργικού τμήματος και του διακοσμητηρίου που διαθέτει.

Επιπλέον, το τμήμα HO.RE.CA.της YALCO, η οποία το 2020 έκλεισε 100 χρόνια αδιάλειπτης λειτουργίας στην ελληνική αλλά και την ξένη αγορά, εξοπλίζει τον όμιλο Sani/IkosGroup με μοναδικής αισθητικής εξοπλισμό buffet, είδη bar, σκεύη κι εργαλεία κουζίνας που πληρούν τα υψηλά πρότυπα ποιότητας και ασφάλειας που απαιτούνται στη χρήση σε επαγγελματικές κουζίνες, καθώς και trolley housekeeping άρτιας ποιότητας και εργονομίας, θεμελιώνοντας έτσι την αγαστή και πολυετή συνεργασία μεταξύ των δύο εταιρειών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here