Η νεοφυής fintech εταιρεία Wοli προσπαθεί να δημιουργήσει μια καινούργια τραπεζική αγορά στην Ελλάδα. Από τον Μάιο θα διαθέτει μια νέα ψηφιακή τράπεζα για… παιδιά, με στόχο να αποκτήσει 50.000 πελάτες στα επόμενα 3 χρόνια στην Ελλάδα.

  • «Η Woli διαφέρει πολύ από άλλες υπηρεσίες, αφού είναι μια λύση σχεδιασμένη αποκλειστικά για τις ανάγκες παιδιών και εφήβων», αναφέρει ο Βασίλης Ζούπας, διευθύνων σύμβουλος και ένας εκ των τεσσάρων ιδρυτών της εταιρείας.

Η Woli είναι μια τραπεζική εφαρμογή που απευθύνεται σε οικογένειες με παιδιά ηλικίας 10-18 ετών, μέσω της οποίας ο γονιός δημιουργεί έναν τραπεζικό λογαριασμό τον οποίο συνδέει με τον λογαριασμό του παιδιού του στην εφαρμογή.

Αμέσως μετά,  στο όνομα των παιδιών αποστέλλεται μια προπληρωμένη κάρτα Mastercard, μέσω της οποίας τα παιδιά μπορούν να διαχειριστούν τα χρήματά τους ελέγχοντας τις αποταμιεύσεις τους.

Η Woli, όπως και άλλες εταιρείες fintech, είναι αδειοδοτημένη από την κεντρική τράπεζα της Λιθουανίας ως διανομέας ηλεκτρονικού χρήματος ώστε να προωθήσει την υπηρεσία σε όλα τα κράτη του ευρωπαϊκού οικονομικού χώρου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here