Δημήτρης Μαλλάς

Ιδιαίτερα ικανοποιημένοι έδειχναν χθες το βράδυ τα στελέχη της Wind Ελλάς αναφορικά με τα οικονομικά αποτελέσματα του 2018. Και σημείωναν ότι και το 2019 θα κινηθεί σε καλούς ρυθμούς, ενώ ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος Νάσος Ζαρκαλής δήλωνε την ικανοποίηση του για το πόσο έχει βελτιωθεί η εξυπηρέτηση των πελατών, τονίζοντας ότι η Wind προτιμά πλέον να βλέπει τους πελάτες να έρχονται σε αυτήν μετά από συστάσεις άλλων καταναλωτών. Και θα δοθεί ακόμη μεγαλύτερη έμφαση στις σχέσεις με τους πελάτες καθώς δεν αποκλείεται να δούμε και κάποιο πρόγραμμα πιστότητας.

Η συνάντηση με τους δημοσιογράφους που πραγματοποιήθηκε με αφορμή τα οικονομικά αποτελέσματα είχε ανεπίσημο χαρακτήρα, αλλά δεν ήταν δυνατόν να μην υπάρξουν ερωτήσεις για τη Forthnet. Απάντηση ουσιαστική δεν υπήρξε καθώς οι συζητήσεις φαίνεται να εξελίσσονται με εξαιρετικά αργούς ρυθμούς και τα εμπόδια να είναι αρκετά σε σημείο που πλέον να μη γνωρίζει κανείς πότε -και πως- θα τελειώσει αυτό το σίριαλ. Σε περίπτωση πάντως που η Wind δεν πάρει -μαζί με τη Vodafone- τη Forthnet, τότε πολύ απλά η εταιρεία σκοπεύει να συνεχίσει την πορεία της. Όσο για τους μετόχους, αυτοί φαίνεται πως έχουν μάθει πως στην Ελλάδα χρειάζεται να έχεις υπομονή.

Από εκεί και πέρα, μάθαμε ότι οι συνδέσεις μέσω οπτικών ινών αρχίζουν να έχουν αυξημένη ζήτηση, ιδίως εκείνες των 50 και των 100 Mbps, ενώ όσον αφορά το 5G θα χρειαστεί να οπλισθούμε με υπομονή. «Θα πρέπει να περιμένουμε να δοθούν οι άδειες» ήταν η χαρακτηριστική ατάκα. Τουλάχιστον, για το νέο νομοσχέδιο για τις κεραίες η εκτίμηση των ανθρώπων της Wind είναι ότι κινείται προς τη σωστή κατεύθυνση. Το θέμα είναι πότε θα ψηφισθεί!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here