Σε μια ειδική εκδήλωση που πραγματοποίησε το τμήμα Ενέργειας και Τεχνολογίας κτιρίων του Ομίλου Βοsch, o συνεργάτης της Bosch Ελλάδας “Simon Technologies“, τιμήθηκε με το βραβείο του σημαντικότερου έργου σε πανευρωπαϊκό επίπεδο, για την εγκατάσταση του συνεδριακού συστήματος Dicentis στην Ελληνική Βουλή.

H διάκριση αυτή δεν προέκυψε τυχαία καθώς η Bosch αποτελεί για παραπάνω από 30 χρόνια τον σημαντικότερο παραγωγό συνεδριακών συστημάτων και σημείο αναφοράς της παγκόσμιας αγοράς, ενώ η “Simon Technologies”  ως επίσημος συνεργάτης, παρακολουθεί και εφαρμόζει αυτές τις τεχνολογίες για πάνω από 23 έτη, διαθέτοντας πάνω από 21.000 εγκατεστημένες συνεδριακές θέσεις στην Ελλάδα. Ειδικότερα, η νέα γενιά συνεδριακών συστημάτων DICENTIS της Bosch είναι πραγματικά τελευταίας τεχνολογίας, καθώς διαθέτει μεγάλη ποικιλία συσκευών ανοιχτής επικοινωνίας με μοναδικά τεχνολογικά χαρακτηριστικά, όπως η ανοιχτή χρήση λογισμικού android, η πλήρως επιτηρούμενη redundant λειτουργία των συσκευών, η υψηλή πιστότητα ψηφιακού ήχου, η δυνατότητα ασύρματης λειτουργίας κλπ.

H εγκατάσταση του συνεδριακού συστήματος Dicentis, στην αίθουσα της ολομέλειας, στην Βουλή των Ελλήνων, έγινε το Δεκέμβριο του 2017, με τον εξοπλισμό 307 συνεδριακών μονάδων. Χάρη στην ευέλικτη πλατφόρμα Android που φέρει η κάθε συνεδριακή μονάδα, τα μέλη του κοινοβουλίου μπορούν να επιδίδονται σε ηλεκτρονικές ψηφοφορίες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here