Οι ομάδες παρουσίασαν, οι κριτές αποφάσισαν και τα βραβεία του 19ου Πανελλαδικού Μαθητικού Διαγωνισμού «Καλύτερη Εικονική Επιχείρηση 2024» του Junior Achievement Greece απονεμήθηκαν το απόγευμα της Παρασκευής!
Πολλά συγχαρητήρια στις νικήτριες Εικονικές Επιχειρήσεις!
1ο Βραβείο “Οδυσσέας Κυριακόπουλος 2024” στην Εικονική Επιχείρηση “Let’s Go” από το Ειδικό Γυμνάσιο – Λύκειο ΕΑΕ Κωφών & Βαρηκόων Θεσσαλονίκης. Το βραβείο απένειμε η Υπουργός Κοινωνικής Συνοχής & Οικογένειας Σοφία Ζαχαράκη, ο Αργύρης Τζικόπουλος CEO JA Greece και η Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Μαθητική start up Isometricks.
2ο Βραβείο στην Εικονική Επιχείρηση «School Buddy», από το Γυμνάσιο και Λύκειο Αβδήρων Ξάνθης & Γυμνάσιο Φερών Έβρου. Το βραβείο απένειμε η κ.Αννίτα Βορεάδου Διευθύντρια Επικοινωνίας Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού.
3ο Βραβείο στην Εικονική Επιχείρηση «CrashLink», από το Λύκειο του Κολλεγίου Ψυχικού. Το βραβείο απένειμε ο Υπουργός Επικρατείας, Αρμόδιος για τον Συντονισμό των Κυβερνητικών Πολιτικών, Άκης Σκέρτσος.
Public Choice Award στην Εικονική Επιχείρηση “Μυστίλλη” από τα Εκπαιδευτήρια Γείτονα. Το Βραβείο απένειμε η κ.Αντριάνα Παρασκευοπούλου – Δημοσιογράφος, Παρουσιάστρια Κεντρικού Δελτίου Ειδήσεων – Επικεφαλής Ενημερωτικών Εκπομπών ΕΡΤ.
Βραβείο Βιώσιμης Ανάπτυξης στην Εικονική Επιχείρηση “Cerealia” από το 1ο ΕΠΑΛ Διδυμότειχου – “Ευγένιος Ευγενίδης”. Το Βραβείο απένειμε η κ.Ντιάνα Γεωργακοπούλου, Γενική Διευθύντρια Συμβουλίου ΣΕΒ για την Βιώσιμη Ανάπτυξη.
Βραβεία Company Junior 2024
1ο Βραβείο στην Εικονική Επιχείρηση “Odysseus Destiny” από το 3ο Γυμνάσιο Αργυρούπολης. Το βραβείο απένειμε η κ. Εύα Λιανού – Γενική Διευθύντρια Κοινωφελούς Ιδρύματος Ιωάννη Σ. Λάτση.
2ο Βραβείο στην Εικονική Επιχείρηση “Olympic Creations” από 1ο Πρότυπο Γυμνάσιο Θεσσαλονίκης. Το βραβείο απένειμε ο κ.Σπύρος Δουκάκης – Πρόεδρος ΙΕΠ.
3ο Βραβείο στην Εικονική Επιχείρηση “BOOKERS ΑΕ” από τα Ελληνικά Εκπαιδευτήρια Δράκου. Το βραβείο απένειμε ο κ. Θεοχάρης Φιλιππόπουλος – Πρόεδρος Capital.gr – Πρόεδρος Αττικών Εκδόσεων.
Πολλά μπράβο σε όλες τις μαθητικές ομάδες και καλή επιτυχία στην “Let’s Go” στον Πανευρωπαϊκό Τελικό της Ιταλίας.