Η διοργάνωση Greek Exports Forum & Awards διαχρονικά δίνει την ευκαιρία στους εν δυνάμει εξαγωγείς να ακούσουν τους πλέον κατάλληλους ανθρώπους, θεσμικούς και λοιπούς παράγοντες της αγοράς, να συζητούν για τα τελευταία οικονομικά δεδομένα, καθώς και για τα τελευταία αναπτυξιακά προγράμματα. Επιπλέον, επιτυχημένοι εξαγωγείς παρουσιάζουν τα success stories τους και μοιράζονται τις δικές τους πολύτιμες εμπειρίες και γνώσεις.

Τα Greek Exports Forum & Awards 2024 #gefa24 διοργανώθηκαν την Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024, από την Ένωση Διπλωματικών Υπαλλήλων Οικονομικών & Εμπορικών Υποθέσεων, ΕΝΔΥ ΟΕΥ του Υπουργείου Εξωτερικών και την ethosEVENTS.

Την βραδιά των βραβείων προλόγισε ο Δούκας Μαρινόπουλος, Πρόεδρος ΕΝΔΥ ΟΕΥ, Σύμβουλος ΟΕΥ Α ́, Επικεφαλής Γραφείου ΟΕΥ της Πρεσβείας της Ελλάδας στη Βουδαπέστη, Υπουργείο Εξωτερικών.

“Χωρίς επιχειρηματικότητα δεν υπάρχουν νέες θέσεις εργασίας. Η πρόοδος και η οικονομία της χώρας βασίζεται στις επενδύσεις και τις εξαγωγές. Τα τελευταία χρόνια οι εξαγωγές εκτινάχθηκαν, ειδικά από το 2013 και μετά. Το πρώτο τρίμηνο του 2024 υπάρχει μία μικρή πτώση” ανέφερε στην ομιλία του.

Και συνέχισε:

“Τα γραφεία ΟΕΥ ουσιαστικά δίνουν ένα tailor made χαρακτήρα στις υπηρεσίες που προσφέρουν. Τα 37 από τα 59 μας γραφεία είναι μονομελή. Θα πρέπει να στελεχωθούν ιδιαίτερα σε αναδυόμενες αγορές”.

©Θεόδωρος Αναγνωστόπουλος/PHOTOPRESS Θ&Α Αναγνωστόπουλοι

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ