Έχοντας αναγνωριστεί επανειλημμένα ως μία από τις κορυφαίες εταιρίες ψηφιακού μετασχηματισμού, με χιλιάδες επιτυχημένα projects στην Ελλάδα και τον κόσμο, η Generation Y – International eBusiness Experts τιμήθηκε στα Superbrands Greece 2018-19 Αwards στην κατηγορία Digital Services!

Δείτε επίσηςΒράβευση της Generation Y στα Mobile & Connected Awards 2019 για το e-DIETfood!

Σε μια λαμπερή τελετή, που έλαβε χώρα τη Δευτέρα 03/06 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών παρουσία υψηλών στελεχών επιχειρήσεων και δημοσιογράφων, ένας θεσμός που βραβεύει τα πιο επιτυχημένα corporate brands για τις υψηλές επιδόσεις και την προσφορά τους, αναγνώρισε επίσημα το κορυφαίο επίπεδο των ψηφιακών υπηρεσιών της Generation Y. Αυτό που, 19 χρόνια τώρα, οδηγεί τους συνεργάτες της σε αύξηση του τζίρου τους, μείωση των λειτουργικών εξόδων, υιοθέτηση καινοτομιών και αναγνώριση στον κλάδο τους. 

Ανεξάρτητα από τη σημαντική, υψηλού κύρους βράβευσή της, η Generation Y συνέβαλε καθοριστικά στη διάδοση του event, με full live coverage τόσο της τελετής όσο και του after party – όχι μόνο μέσα από την αναπαραγωγή content σε Facebook και Twitter, αλλά και αναλαμβάνοντας το creative direction των posts που πραγματοποιήθηκαν.

Με την αναγνώριση ενός κορυφαίου θεσμού, που επιβραβεύει όχι μόνο την επιτυχία αλλά και την κοινωνική προσφορά, η Generation Y μπαίνει δυναμικά στο καλοκαίρι του 2019, κοιτάζοντας ήδη προς το επόμενο success story.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here