Το Σάββατο 7 Μαΐου και ώρες 13:00-15:00 μ.μ. στο Café Θανόπουλος, η Βιομηχανία Ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ θα παρουσιάσει προϊόντα ΗΛΙΟΣ χωρίς γλουτένη στην εκδήλωση «Ταξίδι γεύσεων χωρίς γλουτένη».

To παρόν θα δώσειο εξειδικευμένος chef στη glutenfree κουζίνα, Νίκος Μάρας, που θα δημιουργήσει ευφάνταστα πιάτα, συνδυάζοντας τις γνώσεις και την εμπειρία του με προϊόντα χωρίς γλουτένη από τις εταιρείες: ΗΛΙΟΣ, Agrino, Gea Bakery, Κοτόπουλα Αγγελάκης, KYKNOS, Νήσος, Υφαντής, Χρυσά Αυγά.

Παράλληλα, η εκδήλωση θα υποστηριχθεί και επιστημονικά από τον καταξιωμένο κλινικό Διαιτολόγο και Βιολόγο Χάρη Δημοσθενόπουλο, ο οποίος θα απαντήσει σε ερωτήσεις σχετικές με τη διατροφική ευεξία των πασχόντων με κοιλιοκάκη καθώς επίσης και για τον συνδυασμό κοιλιοκάκης και σακχαρώδους διαβήτη.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να δηλώσουν τη συμμετοχή τους τηλεφωνικά ή μέσω what’s app στον αριθμό 6979919945 ή ηλεκτρονικά στη διεύθυνση glutenfreeevent@gmail.com. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Όλοι οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν γευστικά εδέσματα χωρίς γλουτένη. Παράλληλα, οι μικροί μας φίλοι θα απασχοληθούν δημιουργικά.
Θα τηρηθούν αυστηρά και όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα προστασίας από τον
Covid19.

Ο Μάιος είναι ο μήνας ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης του κοινού για την κοιλιοκάκη.

Η 16η Μαΐου έχει οριστεί ως Παγκόσμια Ημέρα Κοιλιοκάκης και η Βιομηχανία Ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ συμμετέχει στην ιδιαίτερη αυτή πρωτοβουλία ενημέρωσης και δράσης για τη διατροφή χωρίς γλουτένη, τιμώντας τους πάσχοντες συνανθρώπους μας.